Hur du väljer en GPS Car Navigation System

Har du bosatte någonsin bakom ratten i din bil undrar om du verkligen vet hur man får till din destination? Frukta inte mer. GPS (Global Positioning System) bilnavigeringssystem kan visa och även berätta hur du får till alla destinationer. Dessa produkter använder GPS, som bygger på en mängd satelliter för att avgöra var du befinner dig. Saker du behöver
Handheld GPS Navigation System
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur ofta du tänker använda systemet. Billig system kopplar helt enkelt in till bilens cigarettändaruttag och är tillräckligt liten för att lagra i din handskfacket, men de är inte lika användarvänligt.
2

Tänk på layouten av din bil. Vissa system har en bildskärm som visar en karta. Monitorn är vanligen installerad på instrumentbrädan eller på en piedestal som sträcker sig från instrumentpanelen. I vissa bilar kan en sådan installation blockera luftventiler eller göra det lite obekvämt för en passagerare att komma in eller ut ur fordonet eller sitta i passagerarsätet.
3

Välj ett system som har flera sätt att komma till din destination. Detta kan inkludera efter adress genom korsning av en personlig adressbok eller via en plats som valts direkt från kartan.
4

Leta efter ett system som ger dig sång samt grafiska anvisningar. De system som använder en karta och monitor inkluderar pilar som visar riktningen för en sväng och även ange var din bil är på kartan i förhållande till destinationen. Andra system använder huvudenheten eller radio för att visa namnet på den gata där du befinner dig för att göra en sväng eller där du reser. Båda dessa system ger dig också verbala anvisningar när du närmar dig en sväng.
5

Välj ett system som inkluderar efter sevärdhet uppgifter. De flesta GPS-system inkluderar platser på flygplatser och andra transporttjänster, bankomater och banker, restauranger, hotell och en mängd andra platser.
6

Välj ett system som erbjuder uppdateringar av point-of-intresse uppgifter .
7

Överväg installation tid om du arbetar på en stram budget. System som är beroende av kartor som visas på monitorer är mer komplicerade och tar längre tid att installera än andra typer av system.
8

När alla specifikationer har identifierats för din GPS-system, pris olika enheter ute. De flesta återförsäljare kommer att ha demo enheter i butiken som du kan se, röra och erfarenhet. Du kan alltid kolla webbutiker för ett bättre pris. Glöm inte om eBay.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90131.html

Previous: No
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.