Hur man Välj ett GPS-system med Real Time Traffic Info

Bilnavigering har blivit bättre och bättre med åren har gått och bil navigationssystem har nästan blivit standardutrustning på mitten och lyxbilar klass . En av de mest tilltalande drag att dyka upp under de senaste åren är förmågan att erbjuda riktiga uppdateringar tid trafik . Följ dessa steg för att välja ett GPS -system med realtid trafik info för din bil . Instruktioner
1

Bestäm en budget . Enheter med levande trafik uppdateringar kan kosta långt över tusen dollar , men du kan också få enheter som är mer grundläggande ( men ändå erbjuda uppdateringar ) för ett par hundra dollar .
2

Tänk på kostnaden för abonnemanget . De flesta tjänster kräver att du betalar en årlig eller månatlig abonnemangsavgift . Ta hänsyn till detta när budgetering för en realtid trafik info enhet .
3

Bestäm användarvänlighet . När du har möjlighet , ordna en demo av en enhet eller läs konsument recensioner att ta reda på vilka enheter som är lätta att använda och tolka .
4

Bedöma insidan av din bil . Olika enheter är monterade på olika sätt - på vindrutan , på instrumentbrädan , i streck , etc. Hitta en enhet som kommer att passa bekvämt med det inre av ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90136.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.