Hur man installerar ett navigationssystem i en 2004-2007 Jeep

Ett navigationssystem kan ta alla gissningsleken av körning i främmande territorium. Det kan också spara dig tid med dina ärenden genom att beställa dem i den kortaste, snabbaste rutterna möjligt och med minsta mängd trafik. Dessa enheter är enkla att installera i din Jeep. Instruktioner
1

Välj ett navigationssystem som passar in i öppningen där din bilstereo är inrymt. Detta måste vara en enkel passform. Annars måste du välja ett annat navigationssystem eller ha en bilstereo professionell skräddarsy instrumentpanelen för att passa systemet.
2

bort din fabrik radio och skruva ledningsnätet. Navigationssystem är inbyggda i bilens audio-utrustning, så du kommer att ersätta din bilstereo, och sedan programmera navigationssystemet i ljudsystemet. Addera 3

Använd en annan metod för installation beroende på år och modell av Jeep. För 2004 Grand Cherokee, de 2004-2007 Libertys eller 2004-2007 Wranglers, plugg ledningsnätet i det nya systemet, knäppa systemet i instrumentbrädan och ställ in den. För 2005 till 2007 Grand Cherokee eller 2006 till 2007 befälhavare, skjut systemet på plats, skruva ledningsnätet i och set.
4

Ström din Jeep och vrid navigations systemet. Det bör automatiskt upptäcka att det har installerats i en jeep och bör erbjuda det alternativet på skärmen. Om den inte gör det, haka av enheten och försök igen eller ta den till en professionell bilstereo installatör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90139.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.