Hur kan man överföra skannade kartor till en GPS

Medan många GPS-enheter levereras förprogrammerad med kartor, dess nyttiga att kunna skanna och ladda upp dina egna kartor till din GPS också. Med hjälp av en scanner och ladda upp dina kartor kommer inte bara ge dig friheten att ladda upp någon karta du vill, det kan spara dig pengar eftersom du inte behöver köpa några kartor på nätet. Läs vidare för att lära sig att ladda upp skannade kartor till en GPS. Saker du behöver
Scanner
Kartor
GPS-enhet
USB-kabel
Computer
Visa fler instruktioner
1

välja vilka kartor du skulle vilja ladda upp till din GPS. Det är bäst att använda kartor som passar helt på din skanner. Det är möjligt att skanna delar av kartor och dem pussla ihop dem med foto-redigeringsprogram, men det kan vara mycket svårt att göra bra.
2

Skanna du kartor. Placera kartorna på din skanner och skanna dem till din dator. Använd en upplösning mellan 96 och 150 DPI. Spara varje karta i en relativt liten storlek fil, till exempel en jpeg.
3

Kalibrera kartan med hjälp av longituder och latituder. Google Earth är ett enkelt verktyg som hjälper dig att göra detta. Använd minst fem poäng för bästa resultat.
4

Anslut GPS-enheten till datorn med USB-kabeln. Öppna GPS mjukvara om det inte öppnas automatiskt. Kopiera och klistra in, eller ladda upp dina filer från datorn till lämplig enhet på din GPS-enhet.
5

Testa dina kartor för noggrannhet. Jämför nyuppladdade kartorna på din GPS till papperskartor du skannade in för att se dina skanningar var korrekta. Om allt ser bra ut, koppla din GPS-enheten och njuta av dina nya kartor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90143.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.