Hur man väljer den bästa bärbara GPS-navigationssystem

Bärbar GPS-navigationssystem är mycket billigare än att bygga in GPS i bilen. De kräver inte professionell installation och lätt transporteras till nästa fordon. De är helt enkelt monteras på instrumentbrädan och drivs via cigarettändaruttaget i bilen. Med en bärbar GPS-navigationssystem i bilen, behöver du inte oroa dig för att gå vilse. Det är ett måste praktiskt tillbehör idag. Instruktioner
1

Bärbar GPS-navigationssystem är någonstans från 100 dollar till ett par hundra dollar. Inbyggd GPS är oftast över tusen dollar om du köper det som ett alternativ från återförsäljare. Det gör de bärbara GPS navigationssystem mycket ekonomiskt och användbart för din dagliga körning.
2

En grundläggande och billigaste bärbara GPS-navigationssystem är cirka 100 dollar. De omfattar funktioner som USA kartan i detaljerna, röstguidning, en liten färgskärm, pekskärm, montering sugkopp, och strömadaptern. Denna typ av bärbara GPS-navigationssystem är lämplig för tillfällig användning. De är mycket grundläggande och kommer att kunna hjälpa dig under körning.
3

Andra bärbara GPS navigationssystem inkluderar andra funktioner som röstigenkänning, MP3-spelare, och resa miniräknare. Dessa funktioner är tillval i varv av de verkliga funktionerna hos en GPS.
4

En stor nackdel med den bärbara GPS-navigationssystemet är bristen på en inre kompass, accelerometer eller en anordning som används för att mäta bilens hastighet. Utan denna funktion, navigerar inte det inte så exakt som en inbyggd GPS-systemet när det inte finns någon GPS-signal. Om du bor i ett område där det finns en hel del tunnlar, höghus, eller använder GPS väldigt ofta, är det viktigt att köpa en mer sofistikerad bärbar GPS-system som har en inbyggd accelerometer.
5

En sak om bärbara GPS-navigationssystem är att de lätt blir stulna om du lämnar den i bilen. Så, är det viktigt att ta det med dig och inte lämna den i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90145.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.