Hur man Välj ett GPS-system

GPS-enheter är en bekvämlighet för förare. Inte längre har du att oroa dig bära flera kartor med dig --- eller vika upp dem. En GPS-enhet är inte bara en kartläggning enhet, det kan också visa trafikförhållanden och platser av intresse, och några har även satellit-radiomottagning. Instruktioner
1

Bestäm vad du behöver från ett GPS-system. Du kanske bara behöver en GPS som ersätter din bok av kartor med en på en skärm. Eller du kanske vill ha en som inkluderar turn-by-turn anvisningar, eller ens en som inkluderar realtid trafikinformation.
2

Ta reda på om det finns en kostnad för kartuppdateringar, och när den sista tid kartor för GPS-systemet du köper har uppdaterats. Vägbyggen är vanligt i nästan alla områden i landet, och har din GPS direkt du ner en väg som inte längre existerar kan slösa mycket av din tid.
3

Jämför skärmstorlekar i butiken. Stå på samma avstånd från skärmen som du kommer att vara när du sitter i din bil. Detta kan hjälpa dig att avgöra hur lätt skärmen är att se från din plats och storlek som du behöver.
4

jämföra bilderna. Inte alla GPS-systemet har samma typ av kartbilder. Vissa GPS-system erbjuder endast en karta, utan flygfoton. Om du inte behöver flygfoton, välja en utan dem kan du spara pengar.
5

Utvärdera de extra funktionerna i GPS-systemet. Vissa GPS-system kan du få satellitradio, om du funderar på att köpa en satellitradio spelare detta kan spara dig lite pengar, men om du redan har en är det inte nödvändigt att betala extra för denna funktion i en GPS. En annan funktion att överväga ditt behov är "sevärdheter"-funktionen, som informerar dig om restauranger, barer, hotell och shopping i ett område. Om du kommer att använda din GPS främst i områden som du är bekant med, kanske du behöver inte den här funktionen.
6

Utvärdera pris och funktionalitet. Inte bara välja den billigaste enheten om en mycket liten ökning i kostnad kan du få en som uppfyller alla dina behov och håller dig från att behöva köpa ytterligare teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90146.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.