Det bästa stället att placera en GPS i en bil

Korrekt placering av GPS-enheten i din bil är avgörande för funktionaliteten av GPS-systemet och för körsäkerheten. Flera stater har stadgar mot körning medan distraherad, och där du placerar din GPS för enkel åtkomst kan ha en effekt på om du är i enlighet med dessa lagar. GPS-mottagning

dagarna av bil GPS-enheter som krävs externa antenner är mest i det förflutna. De flesta av dagens GPS-enheter är fristående, med kartor lagrade internt och satellit antenner mottagning lagras inuti själva enheten. GPS-enheter kräver siktlinje att förvärva satelliter som används för position triangulering. Med detta i åtanke, placera GPS-enheten på instrumentbrädan, låg på vindrutan, eller i ett fäste som höjer aggregatet tillräckligt hög för att ha en fri sikt av vindrutan kommer att bidra med GPS tillförlitlighet.

Synlighet Överväganden

hålla ögonen på vägen är viktigt för bilsäkerhet. Använda en vindrutestativet som håller din GPS-enhet synlig - men strax under din siktlinje för körning - är en bra idé. Dashboard monterar också att du kan hålla koll på vägen samtidigt som de kan snabbt blick på GPS-enhet för referens. Vissa GPS-enheter kan monteras i en liknande visuell position som din bilradio, och tenderar också att fungera bra, men kräver en längre tid med ögonen inte är fokuserade på vägen.
Operativa Överväganden

Idealet är en destination inställd på GPS innan fordonet börjar röra sig. I vissa fall kommer emellertid justeringar av de GPS behöver göras under körning. I dessa situationer, se till att GPS är monterad inom bekvämt högra tillgång sortiment och på en plats där vägen är fortfarande synliga. Göra ändringar i en GPS under körning tar mer uppmärksamhet bort från vägen än att bara hänvisa till enheten för turn-by-turn anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90153.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.