Hur Jämför priser på GPS-navigationssystem

GPS navigationssystem använder NAVSTAR satelliter som ursprungligen skapades för militära ändamål. GPS-enheter använder dessa satelliter för att beräkna position och hastighet för bilar och att skapa turn-by-turn anvisningar för förare. När man jämför GPS-enheter, måste du överväga inte bara priset utan även de funktioner som GPS erbjuder. Saker du behöver
GPS-enheter att jämföra
Visa fler instruktioner
1

jämföra om enheten är installerad i bilen eller om det är ett bärbart system. Installerade system har vanligtvis större skärmar, större hårddiskar för att lagra fler kartor, och spela upp filmer och ljud-CD men kan kosta $ 1000 och uppåt. Dessutom, eftersom GPS-systemet är en del av bilen, behöver du inte ta ut det eller oroa ett batteri ta slut, eftersom du har att göra med en bärbar enhet. Bärbara enheter, å andra sidan, kan flyttas från bil till bil och kan kosta mindre än halva priset av ett installerat system.
2

Jämför skärmstorlekar. Vissa installerade GPS-system har skärmar på sju inches eller större, medan bärbara GPS-enheter har ungefär hälften. Dessutom, kolla in hur lätt skärmen är att läsa i både dagsljus och i mörker.
3

Jämför de kartor som finns på GPS-system. GPS-system som har hela Nordamerika eller andra kontinenter också kommer att bli dyrare, men om du reser till Europa, kan det vara värt att köpa en GPS som stöder europeiska kartor.
4

Jämför ljud instruktioner. De flesta GPS kan verbalisera instruktioner som "Sväng vänster in 0.8 miles." Vissa GPS-enheter kan använda text-till-tal-teknik för att inte bara ge riktningar men också att uttala gatunamn när ger anvisningar som "Sväng vänster in på Jefferson Street 0.8 miles", som kan hjälpa föraren att hålla sina ögon på vägen och inte behöva titta på GPS för vägnamn.
5

Jämför ytterligare funktioner, t.ex. trafikmeddelanden, väderprognoser, gaspriser och tider film. Dessa extra funktioner kommer att lägga till i priset, men om du använder dem ofta kan det vara värt den initiala kostnaden.
6

Gå till Pricegrabber.com när du har bestämt vilken modell du vill köpa. Skriv in namnet på modellen i "Sök efter" bar. Till exempel, om du har bestämt att du vill Garmin nüvi 265 WT, sök efter den och jämföra priser. I juli 2009 varierade priserna från $ 218,14 till $ 298,00. Kontrollera även sajter som Amazon.com eftersom Pricegrabber.com inte alltid kontrollera varje butik, och med juli 2009, var Amazon.com billigare, erbjuder samma produkt för $ 213,28.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90156.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.