Hur Jämför Automotive GPS-enheter

En bärbar Global Position System (GPS) sitter i bilen för att hjälpa dig till en viss adress. När du har en bil GPS-enhet, finns det inget behov av vägkartor eller riktningar skrivs ut från datorn. Enheten kan förse dig med de anvisningar som du behöver så att du kan komma fram till din destination snabbt utan att förlora din väg. Varje bilägare bör jämföra funktioner och fördelar för dessa enheter. Instruktioner
1

Handla för fordonsindustrin GPS-enheter kan du enkelt överföra från en plats till en annan. Köpa en bärbar enhet kan du flytta den från en bil till en annan. Om du använder fler än ett fordon, bärbarhet på din bil GPS-enheten är en funktion du kan inte gå utan.
2

Titta på skärmen på din bil GPS-enhet. Kontrollera att skärmen är tillräckligt stor att du kan se det i din bil, men inte så stor att den övermannar resten av dina skärmar. En skärm som är ca 3 ½ inches är en idealisk storlek för de flesta fordon. Köpa bil GPS med en pekskärm är en annan funktion du kommer att njuta.
3

Tänk GPS-funktioner som gör att du kan göra ändringar i verbal vägledning av enheten. Ändra volym och välja olika accenter kan göra verbal vägledning lättare att förstå när du är på resande fot.
4

Säkerställ att enheten är lätt att uppdatera. Ändringar eller tillägg till vägar kanske inte visas i GPS-enheten förrän du uppdatera den. Regelbundet uppdatera din GPS hjälper till att säkerställa att du alltid har den mest korrekta informationen.
5

Fråga om antalet punkter av intresse din bil GPS-enhet ger när du reser. Platser av intresse är landmärken, såsom närliggande företag eller attraktioner, som kan hjälpa dig att identifiera var du behöver köra. För den bästa informationen, leta efter en GPS-enhet med minst 4,5 miljoner intressanta platser.
6

Uppgradera för att njuta specialitet fordonsindustrin funktioner, till exempel en stor skärm och text-till-tal. En widescreen-skärm ger dig mer utrymme att visa kartor och information. Text-till-tal ändrar verbal vägledning du kommer att höra från "sväng vänster om 100 meter" till "sväng vänster på Hester Street."
7

höra levande trafik uppdateringar när du shoppar för fordonsindustrin GPS enheter som erbjuder den här funktionen. Förutom en kompatibel enhet, behöver du en trafikmottagare och en prenumeration på en trafik rapportering tjänst. Live trafikinformation erbjuder information om säkerhetskopior, olyckor och förseningar, så att du kan ändra din rutt och undvika överbelastade områden.
8

Lyssna på musik och se på artistens namn och låt visas på skärmen. Denna funktion är tillgänglig på enheter som är utrustade med MP3-spelare och tittare bild.
9

Fyll använder röstkommandon. Röstigenkänning gör att du kan berätta för din GPS-enhet där du vill gå, vilket är mycket säkrare att göra under körning än att skriva din information i systemet.
10

Kör till flera mottagare med multi-destination routing . Om du tar väg resor som har flera ben på din rutt, ger multi-destination routing dig med vägbeskrivningar som hjälper dig att komma fram till varje plats.
11

Ta hand om akuta behov när du använder akuta skärmar på din bil GPS-enhet. Emergency skärmar ger dig vägbeskrivning till närmaste bensinstation, polisstationen och sjukhuset. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90169.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.