Hur man installerar GPS i en Mazda 3

Lägga till en mobil GPS-navigator är ett bra sätt att göra någon bil enklare och roligare att köra. GPS-enheter tillåter förare att rita effektiva rutter, identifiera intressanta och, i vissa fall, övervaka trafiken och spela musik. För förare av den sportiga Mazda 3, erbjuder Mazda inbyggd GPS-navigering som en fabrik alternativ. När inte så utrustad, att lägga till en vanlig GPS-enhet till varje modell av Mazda 3 är speciellt enkelt på grund av utformningen av bilens interiör. Saker du behöver Flighter Mobile GPS-enhet
Factory GPS Sugkoppsfäste
strömkabel för fordon (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Läs ägarens handbok för GPS-enheten helt. Handboken kommer att innehålla instruktioner för användning av enheten samt viktig information om hur du använder sugkoppen cup bil. Läs noga igenom alla säkerhetsrekommendationer.
2

Lokalisera sugkoppsfäste cup bil. Ta bort plasthöljet skyddar från basen av sugkoppen. Se till att basen på sugkoppen förblir ren som skräp eller vatten kan orsaka den för att bilda en svag tätning och lossnar under användning.
3

Sätt GPS-enheten i fästet vagga . Placera hela aggregatet på fordonets streck, precis ovanför den vänstra ventilen på mittkonsolen och till vänster om radions LCD-displayen. Detta är det utrymme som används för Mazda 3: s in-dash GPS, så det är det perfekta stället att lägga en mobil version.
4

Justera GPS-enheten genom att vrida vaggan och flytta placeringen av basen tills det är klart synlig från din normala, sittande körställning. Se till att du fortfarande kan läsa radiokontroller, vilket kommer att visas till höger om GPS-fästet. När du har hittat en bra position, engagera klämman att bringa sugkoppen sjuka till instrumentbrädan. Anteckna här platsen så att du snabbt kan åter montera GPS i framtiden.
5

Anslut strömkabeln på baksidan eller på sidan av enheten om du planerar att ladda den under körning. Dra kabeln längs instrumentbrädan så att den faller mellan Starta motorn knappen och mittkonsolen, ur vägen av ratten. Anslut den andra änden av kabeln till mittkonsolens extra eluttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90173.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.