Hur till Spår Onstar Cars

Vehicles har utvecklats under åren från bräckliga utilitaristiska contraptions i full storlek skapelser med alla bekvämligheter i ett hem. Du kan nu titta på filmer från privatlivet i din egen baksätet och du behöver inte vara parkerad på lokal drive-in filmen för att göra det. Passagerare kan titta på en film som bilen drivs på motorvägen. Din bil, om sådan finns, kan även ringa lämpliga myndigheter i fall du har en olycka och inte kan ringa efter hjälp själv. Men kan ditt fordon spåras utan din vetskap? Saker du behöver
OnStar-utrustat fordon
Visa fler instruktioner
1

skicka en begäran om service. Din bil kan spåras och dess läge bekant endast om du begär denna tjänst från bilen.
2

Begär att hitta ett stulet fordon eller försvunnen person. OnStar spårar din bil om en begäran har gjorts från fordonets ägare att hitta ett stulet fordon eller hitta en försvunnen person tros vara ockuperar fordonet.
3

Skicka en olycka svar begäran. Din bil kommer att spåras och lokaliseras om bilens OnStar systemet upptäcker en krasch som involverar ditt fordon.
4

Skydda dig i tider av nöd. OnStar spårar ditt fordon om lagen bestäms det nödvändigt för att skydda dig.
5

Felsökning tjänster. OnStar spårar ditt fordon om det blir nödvändigt att felsöka sina tjänster eller diagnostisera fordon frågor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90174.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.