Vad är skillnaden mellan hårddisk navagation & DVD Baserad?

GPS (Global Positioning System)-enheter i fordon finns i många former såsom inbyggda, bärbara och via en mobiltelefon. Inbyggt navigationssystem kommer med två alternativ att hämta de lagrade kartor och platser. Detta kan göras genom en inbyggd hårddisk eller genom att sätta in en skiva i CD /DVD-facket. DVD

System som använder en DVD för att komma till kartorna kräver DVD till vara i spelaren för att komma åt dem. Kartor kan vara på mer än en skiva så att användaren måste byta skiva för att få tillgång till olika regioner. En DVD-baserat kartsystem tar längre tid att ladda än en hårddisk navigationssystem.
Hårddisk

Navigation system som har de kartor som lagras på en hårddisk har många fördelar. Dessa kartor laddas snabbare och inte förlora täckning när en person reser utanför kartan regionen. Dessutom kan det användas av CD /DVD-facket för att spela musik-CD och filmer, samtidigt som fortfarande använder navigationssystemet.
Kostnad

Navigationssystem att använda skivor är billigare i kostnad än med en inbyggd hårddisk.
Uppdateringar

att uppgradera kartorna på ett DVD-system, måste nya skivor vara köpt från tillverkaren. Att uppgradera hårddisken modellen, är en USB-kabel med en dator eller en seriell port krävs. Addera Tip

Köpa ett navigationssystem som inkluderar gatunivå kartor och en karta över hela USA kommer att bidra till att undvika extra kostnader för att lägga till fler kartor senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90175.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.