Car Navigation System Tutorial

En av de mest praktiska verktyg att ha i en bil är en on-board navigationssystemet. Många navigationssystem erbjuder liknande funktioner som att hitta en destination som erbjuder kartor och tillhandahålla områden av intresse. Navigationssystem kan ibland vara förvirrande vid första anblicken, men de är faktiskt ganska enkelt att använda. Huvudskärmen

När bilen startas, kommer navigeringen startar, men innan en huvudskärmen med alternativ visas, kommer en säkerhets-meddelande att visas på skärmen. När föraren eller passageraren väljer alternativet att fortsätta till huvudskärmen, kommer en mängd olika alternativ visas. På huvudskärmen, alternativ såsom att hitta en destination, plats av intresse, nuvarande läge, kartor och alternativ kommer att finnas tillgängliga att välja mellan.
Välja en destination


När du väljer en destination är vald, kommer navigeringen frågar var du kommer att vilja gå. Normalt kommer en gatuadress eller kors vägnamn krävas för att få dig till önskad plats, men ibland den destination kan väljas genom att plocka en punkt på kartan. Efter informationen om destinationen sätts i navigering via tangentbordet eller pekskärmen, kommer navigeringen frågar vilken ruttberäkningsmetoden önskas. Optioner kan omfatta "raka vägen", som kommer att använda alla vägar, "lätt väg", som kommer att använda kortast svängar eller "motorvägar", som kommer att använda motorvägar tillsammans med sidovägar.

intressant plats

På huvudmenyn, kan alternativet att platsen av intresse väljas för att hitta platser som restauranger, banker, parker och andra populära platser. Vid val av restauranger, till exempel, kan navigeringen erbjuder tre alternativ för att hitta en restaurang. Val av "närmaste" kommer att tillåta navigation för att lista alla de närmaste restaurangerna i närheten. Vid val av namn, måste du skriva in namnet på den plats i systemet. Val av staden kommer att lista alla restauranger i staden. Platser av intresse är ett perfekt sätt att hitta nya platser som kanske aldrig har varit känt tidigare.
Plats och kartor

På huvudmenyn, det är mest sannolikt alternativ för aktuell plats och kartor. Välja aktuell plats ger bilens nuvarande longitud och latitud samt vägen det ligger på. Välja kartor visar föraren när fordonet är och gör att föraren kan zooma in och ut för att hitta omgivande stadsdelar.
Alternativ

Det slutliga urvalet på navigering meny är alternativen. I avsnittet Alternativ kan föraren ändra inställningar för navigering. Här föraren kan öka eller minska navigation volym, ändra ljusstyrkan på skärmen och ställa in klockan. Olika navigationssystem kommer med olika alternativ, men dessa är de vanliga inställningar som kan ändras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90177.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.