Hur berätta om du har en GPS-magnet på din bil

GPS (Global Positioning System)-enheter kan vara realtid (mening, GPS-enheten, genom satellitsignaler, ger omedelbar platsinformation) eller passiv (är innebörden information som registrerats på GPS-enheten, som du senare hämta och läsa). Båda typerna av GPS-enheter kan fästas med en magnet på ett fordon. För att kontrollera om en på din bil måste du inspektera undersidan och runt periferin av ditt fordon. Instruktioner
1

Bekanta dig med en vanlig GPS-enhet. Typiskt, GPS-enheter har två delar: den elektronik komponenten (vanligtvis i ett plasthölje med en magnet på undersidan), ansluten med en kabel till dess antenner (den andra delen). Generellt är elektronikenheten (åtminstone två av 4 inches) mycket större än antenner (som kan vara så liten som en tumme). Eftersom antennerna mottagaren måste kunna lokalisera, sända och ta emot signaler från satelliter, är dess placering kritisk eftersom det måste ha några metallföremål hinder mellan den och himlen). Passiv GPS-enheter är enkla enheter, ofta liten nog att passa i handflatan.
2

Kontrollera den bakre stötfångaren. Med en realtid GPS-enhet, kan antennerna fästas metallramen under plasten stötfångarhöljet (i detta scenario skulle GPS elektronikenhet fästas genom sin magnet till underredet). En enda, passiv GPS-enhet kan fästas vid metallramen under plasten stötfångare eller på underredet. Under huven
3

Look. För en realtid GPS-enhet, är elektronikenheten placeras där värmen från motorn inte kommer att skada den (t.ex. nära metallen batteri stöd), och dess antenner kan fästas på kylargrillen (placerad på utsidan) eller under plasten främre stötfångaren. En enda, passiv GPS-enheten kan placeras var som helst i motorrummet där enheten inte skadas av motorns värme eller under plasten stötfångaren.
4

Kontrollera wheelwell. Detta kommer att bli en svårare placering då GPS-enheten är synlig men inte utesluta det. Titta noga längs den yttre kanten av wheelwell för antennerna (i detta scenario skulle GPS elektronikenheten sannolikt vara ansluten till underredet). En enda, passiv GPS-enhet kan fästas i wheelwell eller på underredet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90178.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.