Hur Jämför GPS för fordon

Det finns många olika GPS-modeller på marknaden idag. Varje erbjuder en annan rad funktioner vid olika prisnivåer. De genomsnitt någonstans från $ 99 till $ 399 och uppåt. När du upprättar en prisklass, jämföra funktioner som du kommer att använda mest. Det beror helt på vad du tror kommer att vara till stor hjälp när man försöker att ta sig från punkt A till punkt B. Instruktioner
1

Jämför användarvänlighet. Om möjligt, be att testa produkten. Försök att hitta en adress, ange en rutt och hitta hem vägen tillbaka från affären. Använda ytterligare funktioner såsom ljudinställningar och skärmens ljusstyrka kontroller för att se hur lätt systemet är att skräddarsy.
2

Analysera och jämföra funktioner av varje modell. Leta efter modeller som har kapacitet röstkommando. Detta gör att du kan ställa riktningar handsfree. Andra funktioner för att jämföra inkluderar möjligheten att lagra favoritplatser, söka efter platser efter namn eller kategori, till exempel restauranger och shopping, och ladda uppdaterade kartor. Addera 3

Jämför hastigheten på modellen . Skriv en rutt i GPS och se hur lång tid det tar att beräkna en rutt. Gör detta samtidigt för samma rutt vid olika GPS-modeller för en grundläggande jämförelse. Försök med två eller tre olika vägar till olika stater och lokalt för en mer rundad jämförelse.
4

Jämför kartan noggrannhet. Titta på kartan för lokalisering av nya vägar, motorvägsavfarter och andra senare förändringar, t.ex. nya byggnader och bebyggelse, som inte får tas med på kartorna. Uppdaterade modeller bör ha dem i sin karta.
5

Jämför enhet lagring. Vissa modeller erbjuder upp till 500 MB eller mer kapacitet med kartor från hela världen tillgängliga för nedladdning. Om du är en frekvent, långväga resande, är detta viktigt. Om du bor i en egen stat, är detta kanske inte en så viktig funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90181.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.