Om Trail Guide navigationssystem

GPS-system används i bilar, mobiltelefoner och av friluftsentusiaster. Insikten om att satelliterna kan användas för navigering inträffade 1957 då ryssarna inledde Sputnik. Mer än 30 GPS-satelliter är i bruk idag, och GPS-system har blivit användarvänlig och handdator. Även om GPS ger viktig teknik för riktningar och platser användargrupper, väggar, berg och täta skogar kan blockera signalen. Kvaliteten på GPS-mottagningen avgör noggrannheten i GPS. Trail Guide Navigation System

Trail Guide Navigationssystemet är en röststyrd GPS-systemet släpptes av Garmin speciellt för Jeep kunder. The Trail Guide har en hög upplösning och kan ge turn-by turn instruktioner och automatisk ruttberäkning och omräkning. The Trail Guide är placerad på instrumentbrädan och fälls ner och stänger för att dölja enheten. Släpptes 2005 på Camp Jeep i Pennsylvania
Jeep

Garmins Trail Guide. Detta verktyg ger navigering för både på och off-road körning och aktiviteter. Denna GPS är mångsidig och kan användas för att få vägbeskrivning. The Trail Guide har information om många stigar, tillsammans med att ge allmän inriktning.
Köregenskaper

köregenskaper på Navigation Trail Guide Systems omfattar kartor över USA, Kanada och Puerto Rico. Rättegången Guide kan också hitta restauranger, bensinstationer, logi och många attraktioner. Det ger turn-by-turn anvisningar och kan programmeras för att undvika dåliga trafikområden och andra oönskade spridningsvägar. Rättegången Guide kan också integreras i din Jeep systemet och visar hastighet, total tid, maxhastighet, höjd, avläsningar vägmätare och mycket mer.
Trail Funktioner

Mångsidigheten av de drivande funktioner sträcker sig till en handhållen ledsystem på Garmins Trail Guide Navigation System. Borttagning av Trail Guide från hållaren tillåter individer att använda navigationssystemet för vandring, cykling, fiske, camping och andra utomhusaktiviteter. Den litiumjonbatteri ger 20 timmars off-vaggan makt. Rättegången Guide är helt vattentät.
Trail Guide Information

Garmin Trail Guide Navigation Kit levereras med alla monteringsdetaljer och anvisningar. Den batteriet räcker upp till 20 timmar, men det kommer att påverkas av ljusstyrkan på skärmen och de funktioner som används. Dessutom har Trail Guide en vikbar antenn som kan användas för bättre mottagning i starkt skogbevuxna eller satellit-skymd områden. Antennen kan vikas in i enheten när den är dockad i en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90182.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.