Typer av Car Bugs eller övervakningssystem

Bil larm är inte längre så mycket av en avskräckande som de brukade vara, enligt Brickhouse Security. Människor är mer irriterad av ljudet, tenderar att gå bort snarare än att kontrollera att se om en bil är stulen. Bil buggar och bil övervakningssystem kan inte skydda mot stöld, men de kan erbjuda bevis för stöld i domstol använda GPS, kameror och avlyssningsutrustning. Bil övervakning används också av försäkringsbolag, kör företag, privata utredare och föräldrar. Bil Kameror

Enligt BrickHouse Security, kan bil kameror vara så dold som den person som äger kameran behöver dem för att vara. Vissa bil kameror sitter rätt på instrumentbrädan. Övriga bil kameror kan gömmas på backspegeln som en clip-on eller maskeras som en askkopp, enligt BrickHouse Security. Bil kameror kan också komma utrustade med mörkerseende och DVR beroende på deras syfte. Försäkringsbolagen använder ofta inspelade band från bil kameror som bevis för olyckor. Addera Live GPS

GPS kommer att ta en person från punkt A till punkt B, men ett levande GPS, som ofta är kopplad till bilen, kan erbjuda positionsuppdateringar inom fem-sekunders ökningar, enligt Live View GPS. En levande GPS kan också tala om hastighet och riktning av ett fordon, tändning status och vilotider.

Live GPS-system ofta används av föräldrar till tonåring förare i bilar av äldre förare i arbete lastbilar och skåpbilar, och av människor som försöker bevisa otrohet, Live View GPS säger.
ljudenheter

En ljudsignal är svårt att få från ett fordon i rörelse och hålla dolda . Enligt ACCEN Technology Co, föreligger en ljud bugg som ser ut som en USB-port och kan lätt passa under sätet på en bil. Enheten har ett SIM-kort inne med sitt eget telefonnummer. Den person som önskar att lyssna till ett samtal i bilen ringer numret hör till enheten och kan lyssna i upp till 24 timmar innan du laddar enheten. När samtalet görs, hörs inget ljud i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90187.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.