Hur man uppdaterar en OnStar Listing

onstar ger fordonsägare med ett sortiment av tjänster, inklusive kontakta polisen om det behövs , vägassistans , navigation och diagnostik fordon rapport . För att upprätthålla denna service , är en månads-eller årsavgift krävs . Om onstar har inaktuell information , kan din prenumeration inte att förnyas . OnStar erbjuder flera metoder för dig att bekvämt uppdatera din notering information. Instruktioner
1

Gå till OnStar huvudsakliga webbsida . Klicka på " Mitt konto " högst upp till vänster och välj " Förnya /Hantera konto . "
2

Ange ditt användarnamn och lösenord om du har en. Om inte , skapa ditt användarnamn och lösenord från denna sida genom att skriva in ditt kontonummer och postnummer och följ anvisningarna därifrån för att uppdatera din information konto notering .
3

Gå till avsnittet av ditt konto som du behöver ändra . När du har angett din sida kontohantering , kan du uppdatera din adress , telefonnummer och betalningsinformation .
4

Call OnStar direkt på 1-888-466-7827 eller tryck på den blå knappen på din bil med OnStar symbolen om du inte kan få tillgång till ditt konto online . Detta gör att du kan tala med en representant som kan uppdatera ditt objekt information för dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90191.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.