Hur man installerar ett GPS-system i en bil

GPS-system är standard i många nya bilar. Ett GPS-system kommunicerar med satelliter för att ge vägbeskrivningar genom okända platser. Men äldre fordon kommer inte med GPS, och många förare köper eftermarknaden system för sina fordon. Installera ett GPS-system i bilen kan öka dess värde och bidra till att göra reser en mycket trevligare upplevelse. Saker du behöver
plast spackel
Flat och Phillips skruvmejsel som
Wrench in
GPS-system
Visa fler instruktioner
1

Slip kanten av en plast spackel under kanten på radion ansikte och lyft plasthölje av. Mest eftermarknaden GPS-system innehåller en radio eller CD-spelare för att ersätta den gamla stereon.
2

Lossa skruvarna på vänster och höger sida av stereon och dra den försiktigt ut ur instrumentbrädan. Koppla anslutningarna på baksidan av stereon och skruva fästet på varje sida.
3

Anslut fästet från stereo till sidorna av GPS-systemet. Om du har köpt rätt GPS-enhet för märke och modell på din bil, kommer fästet fäster med bara en skruvmejsel.
4

Anslut kablarna på baksidan av GPS-systemet och skjut tillbaka enheten i instrumentbrädan. Portarna på baksidan av enheten kommer att färgkodade för att motsvara rätt tråd pluggar, så det finns ingen förvirring när du ansluter enheten.
5

Säkra GPS-enheten genom att föra in skruvarna tillbaka i fästet och dra åt dem med skiftnyckeln. Sätt tillbaka plastkåpan över ansiktet av enheten och tryck nedåt tills plasthållare klickar på plats. Vänd fordonet på och följ anvisningarna på skärmen för att programmera ditt nya GPS-systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90197.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.