Hur man använder GPS Genom Automobile stereosystem

GPS (Global Positioning System) mottagare kan anslutas till din bil är stereo. Installationsprogrammet gör ljudet från GPS för att spela via bilens högtalare och bli mer tydligt hörbar. Alla ljudutgångarna på GPS kan spelas, inklusive turn-by-turn anvisningar, telefon anslutningsmöjligheter och mediaspelare ljud, som MP3-musikfiler. Spela en GPS via en bil stereo system kan genomföras genom att följa några enkla steg. Instruktioner
1

Kontrollera att din GPS kan anslutas till bilens stereo. GPS i allmänhet använder en FM-radiosignal, så leta efter beteckningar som "FM-sändare" eller "FM" i GPS dokumentation eller förpackningar.
2

Slå på bil stereo på, skruva upp volymen, och välj FM radio funktion. Du kan behöva sätta i tändningsnyckeln och välj "ACC" läge. Välj en frekvens på bilstereon som låter full av statisk och har inga radiosändningar inträffar på det. Det bästa området i FM-bandet är under 90,1 MHz. Se till statiska är konstant och inte surge in och ut.
3

Tune GPS FM-sändare till frekvensen bilen stereon är inställd på. Leta efter ett menyalternativ som "Aktivera FM-sändare" eller liknande. Det blir också en sökfunktionen i menyn. Garmin nüvi 700 GPS har plus och minus knapparna.
4

Skapa en händelse på GPS. Till exempel skapa en rutt och ljudet hörs genom stereohögtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90200.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.