Hur du ändrar Radio i en Grand Cherokee

Byta stereo i din Grand Cherokee är en gör-det-själv-jobb som kan spara dig mycket pengar under en professionell installation. Byta stereon är inte en mycket svår uppgift och kan göras på en eftermiddag så länge du köper rätt stereoanläggning för din Jeep. Med hjälp av denna guide, kan du byta ut ditt system fabriken stereo och spara dig huvudvärk av att försöka ändra din radio ensam. Saker du behöver
ny stereo
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Gå till en lokal elektronikaffär eller på nätet för att köpa en ny stereo. Kontrollera att systemet levereras med ett kabelnät adapter som är kompatibel med din Grand Cherokee år och ett fäste som passar lika bra.
2

Koppla bilens strömförsörjning genom att dra bort den svarta (negativa) ledningen från bilens batteri och placera den någonstans där den inte av misstag kommer i kontakt med batteriet.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller mittkonsolen på plats.

4

Bänd mittkonsolen genom att gå runt det med en skruvmejsel och försiktigt bända bort plasten, befriat den från alla klipp som håller den på plats.
5

Lossa de fyra skruvarna som fäster radion till bilen.
6

Dra försiktigt ut radion. Lossa kablaget och antennen från baksidan av stereon.
7 p Om nödvändigt, placera stereo fästet i facket och fäst den på plats. Om den nya radion är speciellt utformad för att passa i instrumentpanelen för din Grand Cherokee år, kan du hoppa över det här steget.
8

Fäst ledningsnätet till kabelnätet adaptern på baksidan av den nya stereon . Också fästa antennen till rätt plats på den nya stereon. På plats
9

Skjut den nya stereon, är noga med att inte koppla någon av trådarna medan du gör det.
10

Anslut bilens strömförsörjning.
11

Slå på radion och kolla för att se om systemet fungerar ordentligt. Se till att ljudet kommer ur varje högtalare.
12

Säkra stereon på plats genom att skruva i de fyra skruvarna som håller den gamla stereon på plats.
13

Sätt tillbaka bit mittkonsolen på plats genom att snäppa in klippen och skruva fast den med de fyra skruvarna som höll det på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80597.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.