Hur man tar bort radion i en 2002 Ford Explorer

The Explorer är en medelstor SUV som säljs av Ford Motor Company. Borttagning fabriken radion kan du installera eftermarknaden stereo i ditt val. Ford Explorer har en identisk radio inställning som sin syster fordon, Mercury Mountaineer, och kan tas bort på samma sätt. Ford radioapparater är inte svårt att ta bort, men avlägsnande kräver ett specialverktyg. Saker du behöver
Tänger Begagnad Ford radio borttagningsverktyg
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Köp en Ford verktyg radio krok. Fordfabriken radioapparater har en speciell inställning som är bäst betjänas av kroken verktyget. De flesta ljud-butiker eller elektronikaffärer hålla verktyget i lager. Verktyget är vanligtvis tillgänglig för mindre än $ 10.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln med tång. Den negativa batterikabeln måste kopplas bort för att undvika elektriska stötar.
3

Använd verktyget för att haka av fyra clips i varje hörn av radion. Klippen håll radion bezel på plats. Ta radion surround när klippen är gratis.
4

Ta bort de fyra skruvarna montering radion i instrumentpanelen. Dra radion halvvägs ut, och koppla bort antennerna kabeln och ledningsnätet bakifrån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80611.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.