Hur du ansluter en Soundstream 404 Amp

Den Soundstream Reference 404s bilstereo förstärkare är en mångsidig fyra-kanals förstärkare som kan användas i tre olika lägen: sammanhängande stereo, blandad mono och bryggad mono. Sammanhängande stereoläge är perfekt för kabeldragning en vänster och höger kanal till satellithögtalare, såsom 6-by-9 tums bakre högtalare. Mixed-mono-läget är ett bra val om du vill köra två satellithögtalare plus en subbas. Monobryggning är en idealisk miljö för att driva subwoofers. Även om det finns flera ledningar alternativ att ansluta båda subwoofers och full-range högtalare till förstärkaren, är det viktigt att täcka de mest grundläggande kabelkonfiguration innan du försöker avancerade ledningar alternativ. Saker du behöver
Skiftnyckel
kit Amp ledningar med 4 eller 8 gauge strömkabeln
Rulle högtalarkabel, 14 eller 16 gauge
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Koppla bilens negativa batteripolen med skiftnyckel för att förhindra oavsiktligt chockerande själv samtidigt koppla upp förstärkaren.
2

Kör den röda strömkabeln och blå fjärrpåslagning på tråd från din förstärkare monteringssats från bakluckan på bilen - där din förstärkare kommer att placeras - på framsidan av din bil. Den röda strömkabeln behöver köras till den positiva batteripolen i motorrummet, medan den blå fjärrpåslagning på tråd behöver köras på baksidan av bilens CD-spelare eller radio. Dölj båda trådarna nedanför mattor och /eller trim för att göra det ett renare utseende installation.
3

Anslut den röda strömkabeln till den positiva batteripolen och dra åt med skiftnyckel. Anslut den andra änden av strömkabeln till förstärkaren makt terminal märkt "12V" och dra åt med skruvmejseln. Anslut den blå Remote för kabeln till den blå kabeln på baksidan av din cd-spelare /radio. Anslut den andra änden av den blåa ledningen till förstärkarens remote terminal märkt "Remote".
4

Hitta en bult i bilens bagageutrymme som är kopplad till bilens chassi. Lossa den med skiftnyckel och anslut jordledningen från förstärkaren monteringssatsen på bulten och dra åt. Fäst den andra änden av jordkabeln till förstärkarens jordterminalen märkt "GND" och dra ned med skruvmejseln. Ur förstärkarens kanal 1 pluspol till den positiva polen på
5

Run högtalarkabeln första talare. Dra båda ändarna av förbindelsen ordentligt med skruvmejseln för att dra ner kabeln. Gör samma sak för kanal 1 minuspol.
6

Upprepa för de återstående tre kanalerna på förstärkaren tills alla fyra kanaler i förstärkaren är ansluten till de fyra högtalarna. Sätt tillbaka bilens negativa batteripolen och dra åt. Slå på CD /radio och se till att alla fyra högtalare avger ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80630.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.