Hur man byter ett högtalargaller på en Camry

Camry är en medelstor bil tillverkad av Toyota. Bilen debuterade ursprungligen 1980, och var en kompakt bil. Som av 2009, har Camry gått igenom sju generationer av nykonstruktioner, inklusive en ny hybrid design som kombinerar en traditionell bensin och en ny elmotor. Även om det inte finns alltför många komponenter genomsnittskonsumenten skulle behöva byta ut, kan talaren omslaget vara en av dem. De är ökända (speciellt de bakre högtalarna omslag) för att falla sönder efter flera års normal användning. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wedge en platt skruvmejsel under kanten på högtalargallret.
2

Bänd upp på grillen. Det finns flera klämmorna som håller grillen på plats. Du kan sluta bryta dessa klipp bort för att ta bort grillen. Det är okej att göra det eftersom du kommer att ersätta dessa luckor med nya. Många Toyota återförsäljare insistera på att du måste köpa en helt ny bakre luckan när du byter ut de bakre högtalarna, men det är inte nödvändigt. Toyota gör de enskilda högtalarnas omslag. Del # 04007-521AA-B0 är för gråa kåpor och del # 04007-521AA-E0 är för ek färgade skal.
3

Arbeta skruvmejsel hela vägen runt kanten på högtalaren täcka. Om du kan få fingrarna under locket, kan det göra det lättare att bända upp locket. När locket tas bort, rensa montering bromsar eventuella trasiga bitar hållarklämman.
4

Skjut den nya högtalaren på plats. Tryck på locket tills högtalaren locket snäpper på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80642.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.