Hur man byter stereo på en BMW 528i

BMW 528i tillverkades med en singel-DIN stereo som ger ljud till fyra quadraphonic högtalare. Bytet kan behöva en sele Kopplingsadapter och stereo adapternätet, vilket gör installationen enklare. Den genomsnittliga bakgård stereo installationsprogrammet kan ersätta beståndet stereo i ungefär en timme. Borttagning

bort 528i instrumentpanelen framför stereon genom att dra den tills den lossnar de popnitar på baksidan. Ställ panelen åt sidan. Ta bort hållaren skruvarna som håller radion genom att vrida dem moturs. Vissa valfria stereoapparater har en dold skruv bakom volymratten, var noga med att ta bort det också. Skjut stereo ur instrumentbrädan och koppla bort den från ledningsnätet och antennkabeln genom att dra de relativa pluggar Kopplingsadapter.
Wiring

Wire en ny sele adapter den nya radioenhet med kopplingsschemat som i adaptersatsen. Den Kopplingsadapter tar ineffekt och högtalarutgång och dirigerar den via BMW ledningsnätet till på stocken. Säkra alla anslutningar med en liberal mängd eltejp eller använd pressning trådanslutningsdon för ett mer professionellt utseende.
Installation

Anslut ledningar adaptern till ledningar sele för BMW, skjut sedan stereo i öppningen på instrumentbrädan. Öppningen ska inte kräva en adapterplatta för vanliga singel-DIN radio, men vissa ovanliga modeller kanske inte passar ordentligt utan en. Stereo bör passa väl och kommer att finnas kvar när radion montera flikarna är böjda inåt. Dessa är små öppningar på sidan av radion montera sele som säkrar stereon mot stötar när de är böjda mot baksidan av instrumentbrädan med en skruvmejsel. Byt montera skruvar genom att vrida dem medurs, men inte åt dem i plast. Byt instrumentpanelen genom att trycka fast den på instrumentbrädan tills popnitar ingrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80656.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.