Hur man programmerar en Clarion Bilstereo

En Clarion bilstereo kan se lite komplicerat, men låt inte det skrämma dig. Programmering är det inte så svårt när du väl fått kläm på det. Den förinställda program kan lagra upp till 24 stationer, sex för varje FM1, FM2, FM3 och AM. Ett av de enklaste sätten att göra det är att utföra en automatisk station butik där radion söker efter starka stationer och program dem i minnet. Instruktioner
1

Tryck på BND-knappen för att välja önskat band. När du trycker på BND du ska välja FM1, FM2, står etc. BND till Band, och det är den radiofrekvens bandet snarare än en viss skara musiker.
2

Tryck och håll Spela /Paus knappen i 1 sekund eller längre. Radion kommer att söka igenom de stationer och stationer där mottagningen är den starkaste kommer att lagras. Den kommer att skriva över alla stationer som redan finns i minnet om den finner sex starka stationer. Om den inte hittar sex, kommer det att behålla vissa stationer från en tidigare skanning.
3

Utför en manuell programmering om din station hoppades. Tryck på BND-knappen igen och sedan trycker på en piltangent för att ställa in önskad station. Tryck och håll in direkt knappen, det är knappen längst till höger, för att programmera stationen i minnet.
4

Tryck på Play /Pause-knappen. SCN kommer att visas och radion kommer att ställa igenom de programmerade stationerna för 7 sekunder vardera. Tryck på Play /Pause-knappen igen för att stoppa på en station.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80657.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.