Jetta Bilstereo Installation Tips

Så du har fått dina högtalare, subwoofer, förstärkare och huvudenhet för din Volkswagen Jetta MK III. Vad händer nu? Installera ett komplett stereo i en bil brukar inte så skrämmande utmaning som det verkar vid första med alla dessa sladdar. Men några tips hjälper när man närmar sig uppgiften för din Jetta. Installation Säkerhet

Koppla ditt bilbatteri. När arbete på elektriska apparater, kontrollera att allt är avstängda för att förhindra att skada sig själv. Pop huven och koppla bort batteriet. Se till att du har kopplat loss den genom att kontrollera din dashboard. Om körsträcka räknaren är avstängd, så att batteriet är avstängd.
Tips och tricks för rent installerar bilstereo

Snyggt installera en stereo i bilen är ofta mest tidskrävande och svåraste delarna av installationen på grund av de många sladdar till förstärkaren och huvudenheten. Dock är Jetta MK III ett lätt fordon att köra och dölja kablar genom. Innan du börjar, se till att du vet hur du kopplar din förstärkare, högtalare och huvudenheten eftersom den kunskapen kan spara en verklig huvudvärk senare.

Stammen är det mest logiska stället att placera förstärkaren. Vissa människor kommer att skruva förstärkaren till baksidan av baksätet för att spara utrymme eller helt enkelt skruva den till botten av stammen. Hursomhelst fungerar bra. Stammen är fodrad med ett tyg som är lätt att skala tillbaka dra kablar genom att de bakre högtalarna om du vill driva dem med din förstärkare. Ner

Hela baksätet veck, skapar en enkel väg att köra ledningar fram till fronten av bilen. Det är också där du vill att jorda förstärkaren. Titta under botten sittdynor i baksätet, kommer du att märka av säkerhetsbältena skruvas in med en mutter. Använd en Phillips skruvmejsel för att skruva loss muttern och anslut jordkabeln, skruva sedan tillbaka allt ihop.

Öppna en av bakdörrarna och du kommer att märka en plast panel på marken. Det är där du kommer att vilja fortsätta ledningar stereon. Samma sak gäller för den främre luckan. Dessa svarta plast paneler kan tas bort genom att lossa skruvarna med en Phillips skruvmejsel. Efter att ha kört trådarna nedanför dessa paneler, når du på framsidan av bilen och en uppenbar återvändsgränd. Emellertid, i likhet med stammen, kan den svarta mattan dras tillbaka för att fortsätta dölja trådarna. Oroa dig inte för att förstöra mattan eftersom det är lätt anbringas på nytt så länge du helt enkelt dra ut de små områden av mattan. Härifrån

, kan du köra alla nödvändiga kablar till huvudenheten. Först, ta bort huvudenheten från instrumentbrädan. Vissa människor kommer också att ta bort delar av instrumentbrädan för att skapa utrymme för att korrekt kablar upp till huvudenheten. Dock kan använda ett enkelt knep att spara tid. Använd en trasig klädhängare dra kablar upp genom kabelkanalen bakom huvudenheten. Detta kan spara mycket tid.

Hitta en öppning i bilen för att köra ström kabeln från förstärkaren till batteriet. Den närmaste öppning till motorrummet och batteriet är på förarsidan golvet under pedalerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80666.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.