Hur man installerar en CD-spelare i en Ford Focus

Ford Focus är ett fordon som uppfyller behoven hos en mängd olika bilägare. Den levereras i sportiga trim och har god bränsleekonomi. När fokus ägare väljer att uppgradera sina system lager ljud med en CD-spelare, kommer de att finna att Ford har gjort så lätt också. Saker du behöver: Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Faceplate monteringssats
10 mm hylsa och spärrskaft eller 10 mm nyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Focus 'batteri. Med hjälp av en 10 mm hylsa och spärrnyckel eller 10 mm nyckel, lossa skruven som håller batteri kabelklämma runt minuskabeln. Den jordkabel är den svarta kabeln ansluter den negativa batterikabeln till ramen eller chassit på Focus.
2

Avlägsna stereo däck från instrumentbrädan av Focus. Använda DIN avlägsnande verktyg, sätt i de två stiften på varje verktyg i de två hålen i linje vertikalt på vardera sidan av stereon. Dra varje verktyg mot dig och bort från instrumentbrädan.
3

Koppla loss ledaren ansluts på baksidan av fabriken stereo däck. De fyra grupperna av ledningar ansluter stereon till batteriet, förstärkaren, högtalarna och antennen.
4

Infoga fronten monteringssatsen i öppningen kvar av den borttagna stereo. Eftersom CD-spelaren inte kommer att ha öppningar för DIN borttagning verktyg eller Ford fabriken fästen, måste du installera den med en frontplatta kit. Fronten kit glider in i öppningen och sitter när det klickar på båda sidor.
5

Anslut kablage för fyra viragrupper i CD-spelaren. (I valfri ordning).
6

Skjut CD-spelaren i fronten monteringssats öppning tills jäms med ytan av kitet.
7

Anslut jordkabeln till Focus 'batteri. Byt ut kabeln klämman kring den negativa batterikabeln. Dra åt skruven med en 10 mm verktyget tills klämman inte kan flyttas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80687.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.