Hur man installerar ett Sirius Bilradio i en Toyota Camry

Vissa Toyota Camrys säljs med Sirius Satellite installerade radioenheter. Men för vissa, lägga Sirius till din Camry förblir en eftermarknad alternativ. Den idealiska platsen för montering är den yttersta av de två luftventiler ovanför fabriken stereo. Du kan ha en tekniker installera Sirius mottagaren, eller du kan utföra installationen själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
plast spackel
ren trasa
1/8-tums ljudkabel
Visa fler instruktioner
1 < p> Fäst fordonsfästet till vent-clip docka. Dessa delar ingår i Sirius Radio paketet. Använd en kryssmejsel för fastsättning.
2

Skjut armarna på vent klippet på en av de horisontella bladen i luftventilen. Skjut tillräckligt långt så att den nedre klämman på vent mount vila på instrumentpanelen trim under ventilen.
3

Rengör området av taket nära den bakre vindrutan med en fuktig trasa eller fönster renare och pappershandduk. Området är avsett för antenn montering bör ha 3 inches av metall på alla sidor omger platsen - detta gör att den starkaste mottagningen. Stick den magnetiska antennen på den rengjorda ytan.
4

Kör antennkabeln från antennen är monterad plats i lastbilen. Använd en spatel eller kreditkort för att bända listen runt bakrutan för att göra plats för tråden. Lägg kabeln i utrymmet horisontellt därefter vertikalt tills du har nått Camry stam. Öppna bagageluckan.
5

Mata antennkabeln under gummilister foder stammen öppning.
6

Mata antennkabeln längs banan av Camry bakre högtalarkablar sele till fordonets front precis under mittkonsolen. Använd en spackel för att skapa en öppning längs de invändiga paneler som håller mattan.
7

Fäst antennen till uttaget på Sirius docka. Anslutningspunkten är märkt "ANT". Coil resterande tråd med twist-band.
8

Montera Sirius radio på bryggan. Anslut cigarettändaradapter i Camry s cigarettändaruttag. Anslut adaptern till Sirius radion vid anslutningspunkten märkt "PWR."
9

Anslut Sirius Radio på Camry s stereo. Anslut ljudkabeln till "AUX IN" på Camry s stereo. Ingången ligger på höger sida av stereo i botten av "tune-FIL"-kolumnen av kontroller. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80695.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.