Hur Wire en 4 Ohm Amp till en 2 ohms högtalare

Kabeldragning en 4 ohm amp till en 2 ohms högtalare görs ofta av entusiaster bilstereo. Förstärkaren kan endast fungera korrekt om förstärkaren är kopplad till högtalaren på rätt sätt. Felaktig inkoppling kan orsaka fel på förstärkare och högtalare. För att få bästa ljudkvalitet ur din bilstereo är det viktigt att du koppla bilar ljudsystem korrekt. Saker du behöver
Högtalarkabel
Wire strippor
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet. Ingen ström ska gå till förstärkaren eller högtalarna.
2

Skär längden på högtalarkabeln som du kommer att behöva gå från förstärkarens ingång till högtalarens ingång. Ta hänsyn till den väg som ni ska använda för att köra tråden till och från förstärkaren och högtalaren.
3

Strip tråden 1/4 av en tum på varje ände. Du kommer in ändarna av kabeln in i förstärkaren och högtalarterminalerna tråd.
4

Anslut den positiva kabeln (detta bör vara en ledare med röd) till den positiva ingången på förstärkaren och högtalare (de positiva ingångarna bör också rödmarkerad). Anslut den negativa kabeln (denna tråd ska markeras med vitt) till de negativa ingångar på förstärkare och högtalare (de negativa ingångarna ska markeras vitt).
5

Anslut batteriet. Kontrollera att strömmen går till din förstärkare och högtalare.
6

Slå på din förstärkare och högtalare. Gör justeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80732.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.