Installationsinstruktioner för en Pioneer stereo i en Chevy Truck

Chevy erbjuder en mängd in-dash mediaspelare för sina bilar och lastbilar. Om du väljer att installera en eftermarknad stereo från Pioneer, det finns rutiner för att följa som garanterar en lyckad installation. Du kan ha en tekniker från en eftermarknad återförsäljare utföra uppgraderingen eller så kan du installera Pioneer enheten själv och spara kostnader för arbetskraft. Safety First

När manipulera någon komponent involverar Chevy elsystem, först koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel). Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter Chevy batteriet till ramen av fordonet. Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa bulten som håller kabelns klämma runt batteriets minuskabel inlägg. Ta bort klämman från ledningen inlägget.
Kan få tillgång till Stereo

att komma åt stereo som ska ersättas med Pioneer-enheten, först ta bort två paneler från instrumentbrädan i Chevy truck. Den första panelen är under rattstången. Det finns två skruvar som finns på vardera sidan av rattstången. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel, och bänd försiktigt panelen gratis med en kåpa verktyg.

Den andra panelen omger stereon däck själv. För att ta bort panelen, öppna askkoppen för att avslöja två skruvar. Ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Ta försiktigt bort panelen med ett trim pry verktyg. Bakom stereo panelen kan du ta bort de fyra skruvarna som håller enheten fabriken stereo i stället att

. Skruvarna är på varje sida, i linje vertikalt (två och två).

Dra stereoanläggning från instrumentbrädan precis tillräckligt långt för att komma åt ledningarna anslutningen på baksidan av stereon.

Pull var och en av de fyra ledningar grupperna för hand, vid basen av trådarna, bortsett från den stereo-däck. De fyra viragrupper är för antenn, förstärkare, högtalare och strömförsörjning. Koppla dem i valfri ordning.
Installera nya Pioneer Stereo

Sätt en fronten adaptern i öppningen kvar av den gamla stereon. Fronten adaptern ger slits acceptera Pioneer systemenheten. Mata ledningarna genom baksidan av fronten adaptern.

Anslut Chevy ledningar till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att ge en enhetlig plattform för anslutning av komponenter till Pioneer stereo däck. Ledningsnätet kommer att ha tydligt märkta eller färgkodade uttag för att ansluta till Chevy ledningar och baksidan av Pioneer stereo. När ledningsnätet är anslutet till nya däck, skjut Pioneer stereo i öppningen av fronten adaptern.

Byt kåpa som omger stereon och skruva in skruvarna i askkoppen facket. Byt kåpa under rattstången och skruva in skruvarna på vardera sidan av kolonnen själv. Addera Avsluta installationen

Anslut jordkabeln till den negativa inlägg av batteriet. Placera kabelns klämma runt minuskabeln. Dra åt skruven på klämman med en stjärnskruvmejsel, tills klämman inte kan flyttas runt ledningen efter hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80763.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.