Hur får man en bra grund för en bilantenn

Om bilens antenn inte är jordat, kommer du att höra mer statisk än musik när du slår på radion. Den grund som en antenn måste anslutas till bilen på ett sådant sätt att spänningen hos antennen kan ansluta till jorden. Denna anslutning gör det möjligt för jorden att ta emot och lagra överspänning snarare än den extra spänningen studsar tillbaka genom antennen och radion. Det är svårare att få en god jord på en modern bil på grund av det sätt på vilket kroppen av bilen är fäst vid ramen, kan det dock fortfarande göras. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Stålborste
dielektriskt fett
ringkabelsko
Elektriska Tänger
Visa fler instruktioner
1

Open stammen eller huven på din bil, beroende på vilket som närmast var din antenn. Leta antennen marken. Det är en enda tråd som kommer från botten av antennen, inte större kabel tråd som går till din radio, men den enda tråd som löper från antennen.
2

Dra jordledningen av antennen så den når bilens ram. Hitta en bult på ramen att tråden kan nå. Observera, kommer du vill hitta en bult som fäster ramen med ramen, såsom ett tvärstycke eller gångjärnsfästet, och inte en som är fästa kroppen till ramen. Tanken är att ansluta antennen marken som direkt på ramen som du kan.
3

bort bulten med en hylsnyckel.
4

Rengör bult och runt bulthålet med en stålborste så det är fritt från skräp eller rost.
5

Coat bulten och bar koppar änden av antennen marken med en liten mängd dielektriskt fett. Detta kommer att hjälpa till att hålla fukt och smuts från att byggas upp på marken anslutning du är på väg att göra.
6

Linda bar koppartråd av antennen marken runt bulten och installera bulten i ramen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80774.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.