Hur man tar bort bilstereon i en Ford Edge

Bilstereo utvisningsförfaranden varierar mellan bilmärken och modeller. Medan vissa bilmodeller gör för en mycket svår borttagning av enheter factory stereo, har Ford Edge ett system som möjliggör en snabb och relativt enkel stereo extraktion. Du kan fortfarande välja att ha stereon i din Ford Edge bort av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller om du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel Begagnad Ford DIN borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabeln) från batteri av Ford Edge. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter Fords batteriet till chassit eller ramen av fordonet. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten på kabelns klämma. Ta bort klämman från batteriets negativa bly post.
2

Sätt Ford DIN avlägsnande verktyg i ansiktet på stereon. Det finns två hål vertikalt inriktade på endera sidan av stereon ansikte.
3

Dra utåt på DIN-verktyg (ifrån varandra) och mot dig, dra stereo från instrumentbrädan.
4

Lossa viragrupper från baksidan av stereon. Grupperna är för antennen, högtalare, förstärkare och strömförsörjning. Det kan också finnas anslutningar för en equalizer, en satellit radiomottagare eller en iPod eller MP3-spelare.
5

Anslut jordkabeln till Ford Edge batteri. Placera kabelns klämma runt minuskabeln. Använd en kryssmejsel för att dra åt klämman s bulten. Klämman måste skärpas så att den inte kan flyttas runt batteriet bly post för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80777.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.