Hur man tar bort radion från en Toyota Solara

Toyotas Solara är utrustad från fabrik med en stereo som standard. Om du är en ljud-entusiast som äger en Solara, kanske du vill ersätta den befintliga radio med en högpresterande eftermarknaden stereo men skräms av tanken på att ta bort fabriken radio. Lyckligtvis inte ta bort fabriken radion inte kräver dyra verktyg eller specialkunskaper, och det kan göras på en relativt kort tidsperiod. Saker du behöver
Skiftnyckel
Panel Tool Review 10mm uttag och föraren
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla cd-skivor eller band från fabriken radion medan strömmen fortfarande är på.
2

i parkeringsbromsen för din bil och slå av strömmen. Koppla bort den negativa batterikabeln genom att lossa bulten på batteriet klämma med en skiftnyckel. Addera 3

Bänd upp luftventil placerad över radio med din panel verktyg. Dra luftventil rakt bakåt för att ta bort, och ställ den åt sidan.
4

Ta två 10mm bultar som exponerats genom avlägsnande av luftventilen med din 10mm uttag och förare.

5

Öppna mittkonsolen. Dra upp på konsolen trim panel för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Avlägsna kåpa och ställ den åt sidan.
6

Öppna lagring dörr i mitten av instrumentbrädan. Bänd facket ut genom att dra från sidorna. Koppla ur kablagen ansluten till den bakre och ta bort facket, sätta det åt sidan.
7

Ta bort de två 10mm bultarna exponeras genom avlägsnande av förvaringsfacket.
8

Dra ut radion och koppla ur kablage ansluts till baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80778.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.