Hur man byter en BMW CD-växlare

Multi-skivspelare tillåter förare timmars oavbruten musik utan att behöva byta skivor. BMW ägare som vill byta ut sin CD-växlare kan göra det med lite ljudupplevelse. Även om du kan använda kablar ansluter med den gamla CD-växlare för nya, ändra kablaget under brytaren förhindrar slitage på kablarna och se mot framtida problem med din CD-växlare. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Trim pry Tool Review patch-kablage
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln från BMW batteri. Kabeln är svart och ansluter minuskabeln post till fordonets ram. Använd en 10-millimeters fast nyckel för att lossa bulten på den negativa kabelns klämma. Ta bort kabeln från området för den negativa inlägg.
2

Ta bort panelen mitten streck (innehållande ventiler) med ett trim pry verktyg. Börja i underkant och bänd runt kanterna tills panelen är gratis. Koppla ur kabeln är ansluten till varningslampan för att helt ta bort panelen.
3

Ta bort de två skruvarna som håller nedre kåpa (innehållande rattarna klimatkontroll) på plats. Skruvarna är placerade på de övre hörnen av panelen, och kan tas bort med en Phillips-skruvmejsel. Dra den undre instrumentbrädan från stereon ansikte. Panelen är fortfarande ansluten för att klimatstyrning. Låt ledningarna anslutna och placera panelen åt sidan, ur vägen.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av BMW stereoanläggning, med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo däck fram emot att komma anslutningstrådarna i baksätet.
5

Lossa patchkablar från baksidan av stereon. De patchkablar är kopplade till stereon och gren nära utloppen, vänder en kabel till två (som ett "Y"). Anslut patchkablar till stereon. Mata in den nya patchkablar från stereo till platsen för CD-växlare längs samma rutt som de gamla kablarna.
6

Ta bort den gamla CD-växlare och ersätta den med den nya enheten. Om den nya växlaren inte passar i instrumentpanelen, sedan placera den i bagageutrymmet. Kör patchkablar till baksidan av BMW under mattan. Använd en trim pry verktyg för att ta av panelerna i dörröppningar som håller fast mattan vid golvet. Byt panelerna för hand med en måttlig mängd kraft när kablarna har lagts. Fäst patchkablar till den nya multi-CD-växlaren.
7

tillbaka stereon i instrumentpanelen på BMW och ersätta de två skruvarna på vardera sidan, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Placera den nedre instrumentpanelen på plats och sätt tillbaka de två skruvarna i de övre hörnen. Anslut strömförsörjningen till fara övergång av den övre instrumentpanelen, och sedan ersätta den med handen i instrumentpanelen. Placera toppen på första, sedan applicera tryck längs omkretsen på båda sidor till fullo låsa panelen.
8

Anslut den negativa batterikabeln till minuskabeln till BMW batteri. Placera klämman kring den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman med en 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80785.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.