Hur man uppgraderar högtalare på en Ford Escape

Ford Escape ägare som söker ett mer kraftfullt ljudsystem har flera alternativ. Du kan uppgradera din stereo däck, lägga till en förstärkare och införliva en subwoofer. För att helt förstå kapaciteten i bilens stereosystem, bör du uppgradera fabriken högtalarna. Dörrarna till Ford Escape huset fyra 6 x 8 högtalare. Välj ersättande högtalare som passar din budget och uppfyller de kapacitetskrav i din stereo-utgång. Du kan ha högtalarna installeras av en eftermarknad tekniker, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Högtalarinkoppling adapter
kryssmejsel
beklädnaden verktyg eller skruvmejsel
högtalare Replacement
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Escape batteri. Lossa kabelns klämma med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort klämman från den negativa inlägg.
2

Ta bort högtalaren täcker längst ned framåt-mest hörnet av dörrpanelen. Använd en trim panel verktyg eller skruvmejsel för att bända locket från dörrpanelen.
3

Ta fabriken högtalarna. Ta ut de fyra skruvarna som håller fast högtalarna, med en Phillips-skruvmejsel. Dra högtalaren från dörrpanelen och koppla bort kabeln är ansluten till högtalaren. Kläm endera sidan av plasten högtalarkabeln bindning att frigöra anslutningen.
4

Anslut högtalaren bindning till en högtalare ledningar adapter. Anslut adaptern högtalarkablar till den nya 6 X 8 högtalare. Placera högtalaren i dörrpanelen och byt ut de fyra skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka högtalaren locket för hand, med hjälp av ett medium mängd kraft. Locket kommer snäpper på plats.
5

Upprepa steg 2 till 4 för varje dörr.
6

Anslut den negativa batterikabeln till Ford Escape batteriet. Placera kabelns klämma runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman, med en Phillips-skruvmejsel. Klämman bör skärpas så att den inte kan flyttas runt ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80792.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.