Bilens ljudsystem Basics

Bilhögtalare kan gå från mycket enkla till mycket komplicerade. När man överväger uppgradering av ditt system, formulera en budget. Det är ofta klokt att överväga att byta lager högtalarna först, eftersom de ofta är den svagaste länken. Å andra sidan, om du är en audiofil, kanske du vill släppa tusentals på en ny state-of-the art bilens ljudsystem. Huvudenhet

Jämför huvudenheter för bilens ljudsystem. Det finns några storlekar huvudenhet tillgängliga, så utesluta de som inte får plats i det tilldelade utrymmet. Många kommer med pop-up-skärmar att titta på DVD-skivor, medan andra har inbyggda effekter som reverb och utjämning för att justera ljudet. Pioneer, Sony och Denon göra alla nybörjar-enheter, samt några som kan kosta mer än $ 1000. De flesta har inbyggd kraft för dina satellithögtalare och diskant.

Allot 35 procent av din budget mot din huvudenhet och överväga kostnaden av högtalare av samma märke när du bestämmer vad huvudenhet du köper som högtalarna kan kosta en hel del om du behöver köpa mer än fyra. Din ljudanläggning bara låter så bra som din svagaste komponent.
Slutsteg

Köp ett slutsteg för att driva dina högtalare inklusive subwoofer du väljer att inkludera . Du kan välja att köpa två slutsteg, ett för de mindre högtalarna och en högeffekt bro-kompetent slutsteg för dina subs. Övermanna subs att få bra basåtergivning. Underpowering dessa effektiva subwoofer kan leda till låga basrespons och klippning.

Köp ett fyra-kanals förstärkare för att driva dina främre och bakre högtalarna. Även många huvudenheter har inbyggd kraft för dessa högtalare, vissa bilstereo entusiaster förlitar sig på extra slutsteg för sina satellithögtalare för tydlighet. Om du är på en stram budget, avstå detta slutsteg och använda de inbyggda kraften i huvudenheten.
Högtalare
högtalare

Köp för att komplettera ljudet från bilstereon. Oavsett vilket märke huvudenhet du köper, överväga att köpa högtalare från samma tillverkare. Butiken där du köper din utrustning bilstereo kommer att kunna berätta vad högtalarstorlekarna du behöver om du planerar att byta ut dem. Du kan också lägga till högtalare genom att bygga kapslingar i främre eller bakre dörrarna och du kan också utöka beståndet högtalaren facket att använda större eller annorlunda formade högtalare.

Bygga eller köpa en sub-woofer box och högtalarna. Köp en låda som matchar inredningen i bilen och stor nog högtalare för stil av musik du gillar. Om du är i klassisk eller jazz, kanske du behöver bara en 10-tums sub för bilen, men om du är i hip-hop eller techno, kanske två 10s vara den perfekta mängden basrespons som behövs för att njuta av din musik.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80802.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.