Lägga till en iPod stålar till en Auto Stereo

På 1980-talet, gav 8 track vägen till kassettbandspelare. På 1990-talet, gav cd-spelare bilstereo entusiaster möjlighet att spela kristallklart spår genom sin bilstereo. Sedan Mp3 filer blev det föredragna mediet för musik på språng. För att spela upp digitala filer via bilstereon, måste du ansluta en iPod eller MP3-spelare. Du kan välja att ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare installera ett iPod-uttag, eller så kan du ansluta en själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
iPod-adapter
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla den svarta negativa batterikabeln (eller jordning kabel), ansluter som till ramen av fordonet, från fordonets batteri. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma ur den negativa batterikabeln. Ta bort klämman från ledningen stolpen och vila bort den från batteriet.
2

bort bilens stereo genom att rådfråga din bil handbok för specifika instruktioner. Rutiner för stereo borttagning varierar mellan fordon. Dra stereo däck från instrumentbrädan tillräckligt långt för att komma till anslutningar på baksidan av enheten.
3

Koppla loss grupperna från baksidan av stereon. Ta tag i grupperna av plast bindemedel, inte de ledningar själva.
4

Anslut viragrupper från fordonet till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att ge en universell utlopp för anslutning av iPod-adaptern.
5

Anslut iPod-adapter till den lämpligt identifierade extra bly. Anslut kablaget till stereon.
6

Mata iPod-adapter kabeln fram till handskfacket.
7

Byt bilstereo i sin docka. Konsultera fordonets handbok för specifika instruktioner.
8

Anslut jordkabeln till fordonets batteri. Placera kabelns klämma runt minuskabeln och dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel. Klämman måste skärpas så att klämman inte kan flyttas runt minuskabeln efter hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80803.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.