Hur man laddar ett sex CD-spelare i en Ford Ranger

Ford Rangers har varit storsäljare sedan de introducerades på 1980-talet , eftersom de var en del av mini lastbil generation , när små pickups först blev populär på grund av gasbrist . Sedan dess har Ranger utvecklats , och nu kan du få en dem med alternativ såsom makt fönster eller en CD-växlare . Men om du aldrig har använt en CD-växlare innan , kan det vara lite förvirrande att fungera . Instruktioner
1

Lokalisera CD-växlaren i Ranger , som vanligen ligger bakom framstolarna eller under baksätet i en extra - cab . Tryck på knappen på framsidan av växlaren med eject symbolen på den för att frigöra CD-växlare patronen .
2

Håll växlaren patron i ena handen och tryck på knappen på baksidan av patronen med andra handen . Det kommer att dyka upp facken i kassetten . Addera 3

Dra ut en bricka i taget manuellt och placera en CD i facket med etiketten uppåt . Sätt tillbaka facket och upprepa med nästa facket tills du har fyllt i växlaren . Tryck in alla fack tills de gör en låsning ljud .
4

Skjut in kassetten i den öppna dörren på växlaren manuellt , se till att pilen på toppen av patronen pekar mot inne i växlaren . Stäng dörren och växlaren är laddad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80806.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.