Det bästa sättet att installera en bilstereo & Förvara den blir stulen

Då ingenting kommer att ersätta sunt förnuft när det gäller att skydda din egendom, det finns många typer av stöldskydd eftermarknaden bilstereo kan installera för nästan alla märke eller modell av bilen. Det finns också sätt att skydda en bilstereo genom att lägga till en anti-stöld, eller immobilisering enheten till din installation som inte bara skyddar din radio, men hela din bil, bör någon försöker bryta sig in i den eller stjäla den. Löstagbar frontpanel

mest populära typen av stöldskydd bilstereo är avtagbart face-plate stereo. Ansiktet plattan innehåller ett mikrochip som matchar ett chip på framsidan av stereon kroppen. Varje mikrochip individuellt kodas och är inte utbytbara, så om du inte har rätt frontplattan för radion kroppen, är radion kommer inte att fungera. Dessa marker kan inte programmeras, så en del är verkligen inte bra utan other.Installation av en avtagbar frontplatta stereo är lika enkelt som att installera en vanlig eftermarknad bilstereo. När du har tagit ut den gamla radion, anslut kabelstammen på den nya stereon i bilens befintliga kablaget. Du kan behöva lägga till en kompatibel plugg till den nya radion, beroende på specifikationerna för din radio-och bilmärke och modell. Om detta är fallet, sedan helt enkelt bifoga nödvändiga ledningar (de är färgkodade), med två ändar trådanslutningsdon, nyper ihop kontakterna tills båda kablar vidrör och secure.Set din nya stereo på plats, med hjälp av den medföljande hårdvaran , och lägg till en frontplatta om det behövs för att täcka eventuella extra utrymme i konsolen om stereon är mindre än opening.By enligt tillverkarens anvisningar för att ta bort ansiktet plattan, kan du lämna din bil såg ut som om det inte finns någon stereo installerad alls eftersom alla lampor finns i frontplattan. Dessutom, för vissa import-modeller, är en speciell DIN-knapp (ett verktyg som utformats speciellt för att ta bort stiften i kroppen av radioapparaterna i en specifik bil modell) krävs. Du kan lagra frontplattan utanför bilen tills du är redo att sätta tillbaka den.
Stöldskydd och enheter Immobilisering

flesta bilar idag komma med någon typ av stöldskydd installerad redan, men du kan nötkött upp det genom att antingen ersätta den med en eftermarknad enhet eller lägga till en tråd som vägar till din bilstereo. Genom att lägga till en stereo-anslutning till en befintlig enhet, kommer anti-stöld eller immobiliseringsanordning verka i dess utsedda sätt när stereo manipulerats. Om du byter ut fabriken installerat stöldskydd kan du enkelt lägga till din bilstereo till routern som styr hur enheten reaction.Either, de flesta stöldskyddsutrustning hittats i rattstången och är kopplade till tändningslås bilen. Trådarna löper genom routern för att mata ström till komponenter såsom lås, lampor, signalhorn, tändning, etc. Lägg en tråd från din stereo till den stöldskyddet router för att efterlikna de beteenden hos andra enheter när felaktigt inkopplad.
Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80809.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.