Radio borttagning Instruktioner för en Pontiac G6

Pontiac gjorde många alternativ tillgängliga för sina fordon tills divisionen upplöstes år 2009. Vid byte av stereo för G6 med en eftermarknad stereo eller reparera fabriken enhet, måste du först ordentligt bort den gamla radion. Du kan lita på avlägsnandet av radion till en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du extrahera enheten själv och spara kostnader för arbetskraft. Säkerhet

Innan du gör något med den Pontiac elsystem, måste du först koppla den negativa batterikabeln (eller jordkabel). Den jordningskabeln är svart och förbinder G6 batteriet till ramen eller chassit hos fordonet. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och ställa det ifrån batteriet tills ditt arbete är slutfört.

Bort en komponent ansluten till fordonets elektriska system utan att först koppla loss jordkabeln kan leda till allvarliga skador på grundstötningen kabel och andra delar av elsystemet.
Öppna Stereo
p Det finns streck paneler som måste tas bort för att komma åt Pontiac G6 radion. Börja med att öppna handskfacket. Tryck på sidorna av handskfacket lucka att släppa det. Låt dörren hänga öppen.

Ta bort panelen ovanför handskfacket genom att ta bort skruvarna i det övre vänstra och högra av öppningen med en 7mm hylsa och spärrskaft. Ta bort panelen.

Använd 7mm hylsa för att ta bort de två skruvarna som sitter under rattstången. Detta gör att du kan ta bort instrumentpanelen till vänster om mittkonsolen.

Bänd instrumentpanelen trim panel som omger stereon från instrumentbrädan för hand. Börja längst ner och arbeta händerna runt omkretsen av panelen tills den frigörs från instrumentbrädan. Dra tråden anslutning till fara övergång från panelen för att frigöra det helt.
Ta Radio


Pontiac G6 radion är fäst i stereo montering konsol med sex 7mm skruvar, tre på varje sida. Använd en 7mm hylsa och kör för att ta bort skruvarna. Dra stereo däck från stereon dockan. Dra enheten tillräckligt långt för att komma till anslutningar på baksidan av radion.

Greppa viragrupper och dra dem från stereon. Greppa plast ledningar bindemedel, inte ledningarna själva. Det kommer att finnas fyra grupper: antenn, högtalarna, förstärkaren och strömförsörjningen. När de har alla varit bortkopplad, G6 radion kommer att vara helt befriad från fordonets streck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80819.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.