Ställa Radio förinställning i en Sony

Sonys sortiment av stereo enheter inkluderar ett varierat utbud av modeller. Medan valet är bland de största i branschen, förfaranden för drift förblir relativt standard över hela varumärket. Förmågan att förinställda radiostationsfrekvenser är en lyx som ger användarna möjlighet att trycka på en knapp för att ställa in den kanal som de själva väljer. Ställa in radion förinställda stationerna på en Sony är en enkel uppgift. Instruktioner
1

Slå på Sony radion genom att trycka på Source-knappen längst upp till vänster på stereon ansikte.
2

Tryck på Source-knappen tills "Tuner" är väljs på radions display.
3

Tryck Mode (finns under knappen Source) för att välja det band som du vill välja en station frekvens. Alternativen är "FM1", "FM2", "FM3" eller "AM".
4

Tryck SEEK /AMS knappen längst upp, för att välja högre frekvenser, eller längst ner för lägre frekvenser. Släpp knappen när displayen visar den önskade stationen frekvens.
5

Tryck och håll knappen märkt "1" tills ordet "MEM" visas i teckenfönstret. Frekvensen väljs är nu inställd på PRESET 1 knappen. Upprepa denna process med hjälp av resten av de sex numrerade knapparna för att ställa in ytterligare fem förinställda stationen frekvenser.
6

Tryck PRESET 1-5 knapparna för att återgå till motsvarande frekvenser när de har programmerats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80848.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.