Maxima Radio Borttagning

uppgiften att ta bort ett fordons stereo är nödvändigt att utföra reparationer, lägga eftermarknaden komponenter eller ersätta stereon. Nissan Maxima är utformad för att göra stereo bort en relativt enkel uppgift. Du kan välja att värva tjänster i en bilstereo professionell, eller så kan du ta bort din Maxima radio med liten bil-ljudupplevelse. Säkerhet

Innan du gör några justeringar komponenter som anslutits till Maxima batteri, måste du först koppla den jordade kabeln från den negativa batterikabeln. Den jordkabel ansluter negativa inlägget batterikabeln till ramen eller chassit på Nissan. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från ledningen inlägget tills borttagningen är klar.

Underlåtenhet att koppla grundstötningen kabeln innan du utför bil-stereo arbete kan leda till en kortslutning i systemet, vilket orsakar skador på Maxima elektriska komponenter.

kan få tillgång till Radio

Vissa paneler måste tas bort för att få tillgång till Maxima s stereo. Först är den översta instrumentpanelen, som innehåller klockan, defroster och fara switchar. Nissan Maxima bruksanvisning instruerar dig att dra panelen fri hand, men i verkligheten (särskilt med en äldre bil) kan du behöva ett platt verktyg för att bända panelen fri från instrumentbrädan. Använd en flat skruvmejsel lindade med ett tunt tyg för att skydda målgång i instrumentbrädan. Börja i nederkant av panelen och arbeta verktyget runt omkretsen.

Omkopplare på panelen är anslutna med ledningar som kan dras fritt för hand. Ta tag i viragrupper av plast bindemedel och dra dem fria från panelen.

Nästa, dra trim panelen som omger växelspaken från instrumentbrädan. Återigen kommer ett platt verktyg gör bort denna panel lättare.

Bort aska facket genom att ta bort skruven på vänster sida med en Phillips-skruvmejsel. Tryck askkoppen till vänster och dra den från instrumentbrädan.

Stereo kommer att hållas i stereo fäste med fyra skruvar i hörnen. Använd en kryssmejsel för att ta bort varje skruv.
Ta bort Maxima s Radio

stereo nu kan dras från instrumentbrädan. Det enklaste sättet att dra stereo-ut är genom att ta tag botten av stereo och dra den utåt (bort från instrumentbrädan), innan du drar toppen. Dra stereoanläggning tillräckligt långt så att du kan nå de anslutningar på baksidan av radion.

Viragrupper i ryggen är för högtalarna, förstärkare, antenn och strömförsörjning. Dra varje grupp från stereo av plast bindemedel, inte av trådarna själva. Dra ledningarna kan orsaka en eller flera av dem att lossna från gruppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80850.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.