Hur man installerar subwoofers i en Ford Escape

Ford Escape har många tillgängliga alternativ för sin stereo. Från CD-och MP3-spelare till satellit radiomottagare och DVD navigering, Escape ägare har många olika val. För att få mest balans och kraft från ditt system, kan du lägga en driven subwoofer. Sub-bashögtalare (eller "subs") ger ett sätt att få de lägsta toner och bas från musik. Du kan lita på att installationen av dina eftermarknaden sub till en ljud-professionell, eller så kan du installera det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Trim panel borttagningsverktyg
DIN borttagning verktyg
Phillips skruvmejsel
Drill
Gummigenomföring

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Fords batteri. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet.
2

Fäst terminal förstärkaren ring med medföljande nätkabel (ingår i förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln. Addera 3

Borra en öppning i brandväggen av motorrummet till insidan av fordonets kabin om det inte finns en öppning redan är etablerad. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen. Dra nätkabeln genom öppningen till det inre hytt Escape.
4

Ta bort paneler i botten av dörröppningar med en kåpa borttagningsverktyg. Lyft mattan och dra strömkabeln till den bakre lastutrymmet av Ford. Byt paneler för hand.
5

Ta Ford stereo. Placera DIN avlägsnande verktyg in i stereo borttagning hålen placerade på vardera sidan av stereon ansikte. Dra de verktyg utåt samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Dra stereo tillräckligt långt för att nå kabelanslutningar på baksidan av enheten. Dra ledningarna genom de vita plast tråd bindemedel för att koppla bort alla av grupperna.
6

Anslut ledningarna grupper från Ford till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern kablaget till stereon. Ledningsnätet leder kommer märkas att identifiera vilka anslutningar går in vilken av stereo uttag.
7

Anslut signalkabeln och sätt på bly (båda tillhandahålls i förstärkaren kabelsats) till ledningar sele adapter. Dra kablarna från insidan stereo docka, under mattan, till det bakre lastutrymmet på Escape. Du kommer att behöva ta bort paneler för mattor på den motsatta sidan av Ford.
8

tillbaka beklädnaden i dörröppningar med kablarna fastsatta under mattan. Byt ut stereon i instrumentpanelen på Escape genom att trycka in den i stereo montering dockan tills den låses på plats.
9

Anslut signalkabeln och turn-on leder till driven subwoofer i bakre lastutrymmet.
10

Anslut strömförsörjningen till sub.
11

Anslut jordkabeln (som i förstärkaren kabelsats) till sub. Anslut den andra änden av en jordkabel till en bult i lastutrymmet. Varje bult direkt kopplad till ramen av fordonet kommer att göra. Du kan behöva dra en yta på mattan tillbaka för att avslöja en lämplig bult för jordning.
12

Byt negativa klämman batterikabeln till den negativa inlägg. Dra åt klämman runt stolpen med hjälp av en Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80857.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.