Nissan Frontier Radio Borttagning

Ta bort stereon från din Nissan Frontier är en snabb och enkel process. Det bör bara ta några minuter att ta bort lager radio. Stereo kan ersättas med en eftermarknad enhet eller en fabrik stereo. I det förra fallet måste du bestämma om ledningsnätet på baksidan av radion kommer koppla in eller om du kommer att behöva nytt skarva sele att fungera korrekt med den nya radion. Åtkomst till Radio


Innan du tar bort radion, måste du få till det. Du måste först ta bort trim runt radion. Börja med löstagning facket ovanpå radion. Du kan ta bort med fingrarna. Placera facket åt sidan och ur vägen. Ligger under där facket var belägen är två skruvar. Ta dessa med en Phillips-skruvmejsel. Detta kommer att lossa dekorativ infattning framför radion. Sakta sänka infattningen för att komma åt ledningarna på baksidan slutet av den. Ledningarna leder till klimatanläggning och de övriga tillbehören nedan radion. Placera ramen åt sidan och ur vägen för att hindra den från sprickbildning.
Ta Radio


Leta skruvarna på toppen av radion. Lossa skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Radion kommer att vara redo att glida ut. Skjut radion ut tillräckligt långt för att komma till ledningar bakom det. Det kommer att finnas ett kabelnät med makt och anslutningar högtalare. Vrid radion runt för att titta på baksidan av det. Det kommer att finnas ett kabelnät med en låsflik. Separera flikarna för att låsa upp kabelnätskontakten. Dra ledningsnätet från anslutningen på baksidan av radion. Antennen tråd kan dras ut, eftersom det finns inga lås håller enda tråd på plats. Skjut radion ut ur instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80870.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.