Hur man installerar subwoofers och förstärkare i en Escalade EXT

Lägga subwoofers och förstärkare är ett säkert sätt att åstadkomma balans och kraft som finns i ett komplett ljudsystem. Det finns inga substitut för det djup i ljudet som kan uppnås med subwoofers som drivs med förstärkare. Du måste se till att de utgående halterna av förstärkaren är säkert inom intervallet för subwoofers du vill installera. Även du måste se till att du ansluter de subwoofers i en parallell krets för att undvika överbelastning av förstärkaren. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationen, eller så kan du installera förstärkaren och subs i din Escalade EXT själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna
Kabelstam adapter
Trim panel borttagningsverktyg
plastdistanserna
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Cadillac batteriet. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa minuskabeln s klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort från ledningen tills installationen är klar.
2

Borra hål i brandväggen. Den nya hålet ska vara i närheten av batteriet och gå vidare till fotutrymmet på förarsidan av Escalade. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kabeln som ska dras genom hålet. Addera 3

Anslut terminalen förstärkaren ringen ingår i förstärkaren kabelsats till den positiva batterikabeln. Ringen terminalen kommer att ha nätkabeln ansluten. Dra nätkabeln på insidan av kabinen genom brandväggen.
4

bort instrumentpanelen trim panelen som omger stereon. Använd ett trim verktygsstativ borttagning, lindade med ett tunt tyg för att skydda målgång i panelen, för att bända panelen fri från instrumentbrädan. Skruva ur de fyra skruvarna som håller fast stereon på fästet med en Phillips skruvmejsel. Dra radion från instrumentpanelen för att komma åt kablarna på baksidan av enheten.
5

Koppla ledningarna till baksidan av Cadillacs stereo. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till stereon. Anslut signalkabeln och turn-on bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adaptern. Förlägg signalkabeln och turn-on bly genom baksidan av den tomma stereo docka och ner till golvet i bilen på passagerarsidan.
6

tillbaka stereon i instrumentpanelen på Escalade. Skruva i de fyra omkrets skruvarna och byt beklädnaden för hand.
7

bort de paneler som håller fast mattan på golvet i bilen med en trim verktygspanel borttagning. Panelerna kan enkelt pried från golv och ersätts av handen med en måttlig mängd kraft. Lägg kablarna (strömförsörjning, signalkabel och turn-on bly) från båda sidor av
8

fordon, under mattan, till baksätet.
9

Placera förstärkaren under förarsidan baksäte. Placera plastdistanser under förstärkaren för att ge ventilation. Anslut kablarna (signal, turn-on, strömförsörjning) från fordonets front till förstärkaren. Anslut en jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats från förstärkaren till en bult under sätet. Varje bult som är direkt ansluten till ramen av Cadillac kommer att ge den nödvändiga grunden.
10

Placera subwoofers bakom sätet och anslut dem till förstärkaren med högtalarkabeln. Anslut den positiva utgången på förstärkaren till den positiva ingången hos den första subwoofer. Anslut den negativa utgången på förstärkaren till den negativa ingången hos den första förstärkaren. Anslut den negativa ingångarna på båda subs tillsammans och de positiva ingångarna tillsammans med högtalarkabeln.
11

Byt grundstötningen kabelns klämma till den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80891.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.