Felsökning Kenwood CD-spelare

Kenwood CD-spelare är lätta att felsöka. Vad kan tyckas vara en felaktig funktion är ofta bara ett fall av felaktig användning, eller inställningar som inte är korrekt specificerade. I synnerhet ta hänsyn till att CD-skivor kan repas eller lider värmeskador i varma bilar. Det är alltid en bra idé att köra igenom några felsökningssteg innan du ringer efter service. Instruktioner
1

Kontrollera att CD är av en typ av Kenwood kommer att spela. Kenwood CD-spelare kommer att spela CD-R/RW/ROM. CD-skivor måste vara runda och inte en ovanlig, speciell form.
2

Kontrollera att alla valfria multipel skivväxlare är ansluten till enheten har en "ON"-omkopplaren inställd på "N"-läget.

3

Rengör skivan om den inte kommer att spela, och inspektera den för svåra repor. Om det fortfarande inte kommer att spela, men andra skivor, du vet att du har ett problem med skivan, inte spelaren.
4

Kontrollera att skivan har lagts i avsedd kortplats. Mata ut magasinet från CD-växlaren och kontrollera på skivan.
5

Rengör CD-skivan om Ljudet hoppar när en ljudfil spelas. Om det inte fungerar, kan det finnas ett problem med inspelningen själv, medan den överförs till skivan. Prova att registrera filen till en ny skiva.
6

Sätt i CD-skivan om "CD-IN" meddelande på skärmen blinkar. Andra felmeddelanden att kolla in är: "Unsupported File", vilket innebär att inspelningar är inte av ett format på CD-spelaren kan läsa, och "Error 99", vilket innebär att magasinet är fel (du kanske kan fixa detta genom att sätta in cd och trycka på reset-knappen på enheten). "TOC Error" betyder antingen ingen skiva har laddats i magasinet, skivan är upp och ner, eller att skivan är mycket repig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80911.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.