Hur man lägger in en bilstereo i handskfacket

Installera en bilstereo i handskfacket är vanligt bland bil customizers. Vanligtvis människor installerar bilstereo i streck eftersom de vill behålla det ursprungliga utseendet av en klassisk bil med hjälp av den ursprungliga radio. Du behöver inte offra ljudet, men, sätta din bil stereo i handskfacket är en enkel installation för de flesta installation proffs. Saker du behöver
Wire strippor
plast tråd caps
Monteringsfäste
Kabelstam
Wire grabber
eltejp
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort eventuellt skräp.
2

Montera dash kit inuti handskfacket genom att följa instruktionerna som medföljer satsen. Generellt ska du montera konsolerna med fyra självgängande skruvar till det övre inre delen av handskfacket. Wiggle konsolerna för att säkerställa att de är täta och har mycket lite ge i endera riktningen.
3

Koppla ditt bilbatteri.
4

bort radion från streck på din bil. Instruktioner här varierar beroende på märke och modell på din bil, men som en tumregel, inte tvinga några delar som är envis eller du riskerar att bryta dem.
5

Koppla ledningarna från baksidan av radio.
6

hjälp av vajern grabber att nå från handskboxen, in i det ihåliga området i instrumentpanelen där radion var. Vira trådarna runt tråden grabber med eltejp, och dra dem i handskfacket.
7

Skala ändarna av de trådar som du just drog till handskfacket. Använd din kabelnätet, matcha trådar färg för färg mellan selen och ledningarna från instrumentbrädan. Efter att hitta en match mellan instrumentbrädan trådarna och sele, vrid de två trådarna ihop, och tillsätt tråd locket så att de inte faller isär. Crimp slutet av locket om du behöver extra stabilitet. Fortsätt med detta tills du matchar alla trådarna möjligt. Du kanske har några som inte kommer att få matcher, och för dessa bara lägg tråd lock för att täcka eventuella exponerade ändarna.
8

Anslut ledningsnätet till eftermarknaden radion och sätter på radion i monteringsfästen. Det kommer generellt att vara en liten skruv hål på varje sida som gör att du kan fästa eftermarknaden radion i fästena.
9

tillbaka fabriken radion på instrumentbrädan.
10 < p> Återanslut batteriet och testa radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80934.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.