De bästa Bilhögtalare för Dodge Charger

Dodge Charger finns med flera alternativ för sin bilens ljudsystem. Laddare ägare kan välja från en mängd olika stereo däck och högtalarkonfigurationer. Sanna bilstereo entusiaster kommer att välja att uppgradera sina fabriksinstallerade högtalare med eftermarknaden modeller som erbjuder en mer komplett ljud. Högtalarna i instrumentbrädan, det dörrpaneler och bakre däck kan alla bytas för eftermarknaden talare som kommer att leverera högre kvalitet och ökad kapacitet. Dash Högtalare

Charger'd streck högtalare är 3-1/2-inch diskanter. De är främst avsedda att tolka de högsta toner av musik och ge balans till alla musikaliska prestanda. De bästa diskanter erbjuder kvalitet "highs" samtidigt som man undviker "tinny" ljud som kan höras genom sämre högtalare.

Infinity Reference tvåvägs 3,5-tums högtalare erbjuder en ljudkvalitet och kan acceptera en hög spektrum av inkommande (upp till 40 watt). Även om inte den dyraste högtalare, infinity högtalarna erbjuder några av högsta kvalitet och mest makt.

Boston Acoustics 3.5 tvåvägs högtalare ger bra ljud med syntetiska surround material som håller längre än den traditionella gummi. BA högtalare kan hantera upp till 30 watt input för att hantera eftermarknaden förstärkare.

JL Audios Evolution serie 3,5-tums högtalare är ett ekonomiskt alternativ för ljudkvalitet. JL tvåvägs streck högtalare accepterar upp till 25 watt och levererar förstklassig ljud utan att använda en välljudande, men kortvarig gummi bashögtalare.
Door Speakers Panel

Högtalarna på dörrpanelerna av laddaren har ett ansvar att skapa en surround-ljudeffekt samtidigt leverera mellanregistret signaler som utgör den största rösten i högtalarna bilstereo. Laddaren är utrustad med 5-1/4-inch dörr högtalare, men högtalaren väl accepterar upp till 6,5-tums högtalare.

Boston Acoustics SR55 högtalare hanterar betydande effekt (upp till 75 watt) och har en inbyggt lågpassfilter för perfekt ljud svar.

JL Audio Evolution serien fortsätter att erbjuda kvalitet ljud genom olika högtalare storlekar. För dörrpanelerna JL Audio ger 5-1/4-inch tvåvägs C5 högtalarna. De hanterar upp till 65 watt för att lämna dig med stora möjligheter för förstärkning.

Focal s 130 CVX högtalare är anmärkningsvärt. Focal presterar inte bra i de flesta högtalare storlekar, men i 5-1/4-inch området, de ger en ljudkvalitet med en innovativ design. Den inverterade dome diskant på de två-vägs högtalare innebär ett klart ljud utan att skrika "diskant." De Focal dörrpanel högtalare hantera upp till 60 watt.
Akterdäck Högtalare

bakre däck på laddaren är bäst används av 6X9 högtalare. De dyraste 6X9 högtalare har ofta flera kanaler. Flerkanalshögtalare är perfekt för att tillhandahålla ett brett utbud av ljud, men eftersom de andra högtalarna i laddaren gör en mer än tillräcklig jobb på att ge balans, kan de bakre däck högtalarna ägnas åt basåtergivningen exklusivt.

Polk Audio erbjuder ett trevägs akterdäck 6X9 högtalare som en del av MM-serien. Polk tre-vägar ger enastående balans samt överlägsen basåtergivning. Polk akterdäck högtalare kommer att hantera upp till 125 watt från din förstärkare.

Infinity bästa 6X9 högtalare kommer från den prisbelönta Kappa serien. De 693,9 högtalare ger stort utbud, erbjuder hållbarhet och acceptera 110 watt lätt.

Eclipse punktkälla Series 6X9 högtalare gör ett bra jobb med att leverera kvalitet bas. The Point seriens högtalare är två-vägs högtalare som använder en kolfiber kropp att åstadkomma en effektiv produktion och fast ljud. Eclipse 6X9s hantera upp till 90 watt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80939.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.