Hur återställa radion i en Honda

De flesta Honda fordon har en tuff stöldskydd systemet på bilradion . Om batteriet kopplas bort eller bytas ut , är datorn återställs eller något annat innebär att strömmen till radion , så fungerar det inte längre . Du måste återställa radion med en upplåsningskod för att få det att fungera igen . Återställningsmetoden kan förändras med varje ny modell , och flera misslyckade försök kan göra saker värre . Det kan vara ett stort problem om du köpt bilen begagnat . Instruktioner
1

Få reset koden för radion , som varierar beroende på modell och år . Det finns ett antal platser koden kan lagras , liksom i handskfacket eller under säkringsboxen lock , du kan även få det genom att trycka på 1 och 6 förinställda knappar samtidigt köpa 2 < . p > Tillbaka till Honda återförsäljare , om du inte kan lokalisera reset -koden . Du måste ha köpt bilen från den här återförsäljaren och måste visa upp sig personligen med chassinumret för att få det .
3

Slå på bilen och leta efter en " input -kod " signalera att synas på radion . Du kan behöva sätta på radion för att få detta budskap .
4

Input den femsiffriga reset kod med radions förinställda knappar . Stäng av radion och sedan på igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80951.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.